Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Oppdag J-beauty og K-beauty: Tradisjonelle skjønnhetsritualer fra Øst-Asia.

J-beauty og K-beauty: Tradisjonelle skjønnhetsritualer fra Øst-Asia

Sist endret 31.08.2023 13:35:10

I løpet av de siste årene har J-Beauty og K-Beauty blitt stadig mer populært og fengslende for skjønnhetsentusiaster over hele verden. Japansk skjønnhetspleie og koreansk skjønnhetspleie har tatt verden med storm med sine unike tilnærminger til hudpleie og makeup. Men hva er egentlig J-Beauty og K-Beauty, og hva gjør dem så spesielle?

 

J-Beauty, som står for japansk skjønnhetspleie, fokuserer på å oppnå en sunn og strålende hud gjennom en balansert tilnærming. Japanske hudpleieprodukter er kjent for å være skånsomme, enkle og effektive. De inneholder ofte naturlige ingredienser som grønn te, risvann og alger for å pleie og beskytte huden. Hos BliVakker finner du japanske skjønnhetsmerker som Sensai, Shiseido og Baby Foot

 

J-beauty

 

På den andre siden har K-Beauty, eller koreansk skjønnhetspleie, tatt verden med storm med sitt fokus på å oppnå feilfri og ungdommelig hud. K-Beauty-rutinen er kjent for å være omfattende og inkluderer flere trinn som rensing, toning, fuktighet og beskyttelse. Koreanske produkter er kjent for sine innovative formuleringer og bruk av naturlige ingredienser som sneglesekret, ginseng og fermenterte ekstrakter. Vi har et bredt spekter av koreanske merker, blant annet Beauty of Joseon, Dr.Jart+, COSRX, Beplain, Laneige, Banila Co og Klairs.

K-Beauty

Sjekk ut flere K-beauty merker og produkter her!

 

En av de mest spennende aspektene ved både J-Beauty og K-Beauty er deres fokus på forebygging og langsiktig hudhelse. I stedet for hurtige løsninger, oppfordrer de til en jevn og kontinuerlig tilnærming til hudpleie. Dette innebærer et konsekvent bruk av produkter som inneholder antioksidanter, solbeskyttelse og fuktighetsgivende ingredienser for å beskytte huden mot skadelige miljøfaktorer og tidlig aldring.

 

Hvordan er J-Beauty forskjellig fra K-Beauty? Den enkleste måten å forstå forskjellen mellom de to er rutinen. I motsetning til 10-trinns K-Beauty-rutinen, er J-Beauty forenklet til en 3-trinns rutine. Ikke undervurder enkelheten! Hvert trinn er utført med presisjon og nøye utvalgte produkter.

 

Oversikt K og J beauty skincare regimen

Den koreanske skjønnhetsrutinen kan bestå av både 5, 7 10 og 12 trinn, men 10 trinn er det vanligste antallet trinn. Fokuset i K-beauty er i hovedsak å forbedre huden skånsomt, samtidig som de oppnår varige resultater. 

 

En annen fascinerende trend i J-Beauty og K-Beauty er bruken av sheet masks. Disse tynne arkene som er gjennomtrukket med næringsrike serum, er en populær del av hudpleierutinene i både Japan og Sør-Korea. Sheet masks tilbyr øyeblikkelig hydrering og næring til huden, samtidig som de gir en avslappende og luksuriøs opplevelse. Se blant annet utvalget i ansiktsmasker fra Sør-Koreanske Kocostar

Ansiktsmasker

 

J-Beauty og K-Beauty representerer en spennende verden av skjønnhetspleie som kombinerer tradisjonelle ritualer med innovative produkter. Enten du søker etter en balansert og naturlig tilnærming eller ønsker å oppnå feilfri hud, kan du finne inspirasjon og glede i disse østasiatiske skjønnhetstrendene. 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?