Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Oppdag Kérastase Première

Oppdag Kérastase Première 🤍

Sist endret 16.04.2024 12:18:12

Oppdag den nyeste serien fra Kérastase, Première som gjenoppbygger 99% av hårets originale styrke!

NYE

PREMIÈRE

CITRIC ACID + GLYCINE

 

HÅRPLEIE MED DOBBEL AKTIV REPARASJON

Kérastase Première er den ultimate løsningen for å frigjøre håret fra kalsiumoppbygging, som ofte fører til skader og brudd*. Ved å bryte ned og fjerne denne oppbyggingen, gjenoppretter Première hårets naturlige skjønnhet og styrke. Ved å forsterke og bygge opp de ødelagte keratinkoblingene, opplever du håret ditt i sin optimale tilstand. Oppdag håret ditt på sitt aller beste med Kérastase Première.

*Instrumentell test etter 6 bruk av Première konsentrat + bain + fondant/maske​

 

Produktene i Kérastase Première-serien

Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur Pre-Shampoo Treatment 250ml Kérastase Première Bain Décalcifiant Rénovateur Shampoo 250ml Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur Conditioner 250ml
Kérastase Première Sérum Filler Fondamental Hair Serum 90ml Kérastase Première Masque Filler Réparateur Hair Mask 200ml Kérastase Première Huile Gloss Réparatrice Hair Oil 30ml

 

Hvem er serien for?

Première passer for alle typer skadet hår, fra fint til tykt hår. Hvis du sliter med skadet hår, er du ikke alene. Det er den største bekymringen som høres i salonger! Hele 7/10 kvinner får kjemiske tjenester som forårsaker skade, for ikke å nevne andre skadekilder som å vaske for ofte. Dersom du leter etter en løsning, er Première for deg!

Kérastase

 

Nøkkelingredienser

Produktene i Première-serien har komplekser med glysin, sitronsyre og peptider. Dette systemet eliminerer oppbygninger av kalsium, reparerer håret dypt fra det indre laget og styrker håret for varige resultater.​

Kérastase Nøkkelingredienser

 

Kjøp produktene 🤍

Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur Pre-Shampoo Treatment 250ml Kérastase Premiére Pre-Shampoo & Bain Kérastase Premiére Pre-Shampoo, Bain & Masque

 

Mer om produktene i Kérastase Première-serien

 

🫧 Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur Pre-Shampoo Treatment 

 • Et dobbeltvirkende produkt som fjerner kalk og reparerer skadet hår. Brukes før hårvask. Fjerner kalk og styrker håret, slik at det blir sterkere, glattere og mer glansfullt – som om det var fornyet.

🫧 Première Bain Décalcifiant Rénovateur Shampoo

 • En reparerende shampoo som fjerner kalk fra skadet hår. En fyldig, dobbeltvirkende shampoo som fjerner kalk fra innsiden, styrker og reparerer skadet hår. 

🫧 Première Fondant Fluidité Réparateur Conditioner

 • En reparerende og mykgjørende balsam som fjerner kalk fra skadet hår. Den fjerner overskuddet av kalk som angriper behandlet hår, og reparerer deretter skaden med en dobbeltvirkende effekt som gjenoppretter mykhet, fuktighet og styrke. 

🫧 Première Masque Filler Réparateur Hair Mask

 • En hårmaske som motvirker knekte hårstrå, gjenoppretter fuktigheten og styrker alle typer skadet hår. Première er en fyldig maske som fungerer som en filler mot knekte hårstrå og reparerer og gjenoppbygger den indre styrken i overbehandlet hår, samt beskytter mot ytterligere knekte hårstrå. 

🫧 Première Sérum Filler Fondamental Hair Serum

 • Et reparerende leave-in hårserum som motvirker knekte hårstrå. Dette serumet hindrer krus og virker ved å forsegle og fylle ut hårstråene og beskytte dem mot varmen fra stylingverktøy, slik at håret blir sterkt og glansfullt. 

🫧 Première Huile Gloss Réparatrice Hair Oil

 • En glansforsterkende reparerende olje for skadet hår. Det er en leave-in, konsentrert olje som reparerer og gjenoppretter glansen i håret. Den luksuriøse, pleiende oljen har en dobbeltvirkende effekt: med sin høye konsentrasjon av reparerende og pleiende stoffer forsegler den flisete tupper, gjør håret sterkere og nøytraliserer livløst, skadet hår. 

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?