Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Nyhet fra Elie Saab

Nyhet fra Elie Saab 🤍

Sist endret 09.10.2023 08:07:54

I den glamorøse verdenen av parfymer har Elie Saab Le Parfum Bridal kastet sitt strålende lys med en duft som ikke bare feirer kjærlighet, men også kapsler det mest minneverdige øyeblikket i en kvinnes liv - hennes bryllupsdag. Denne duften er ikke bare en parfyme; det er et løfte om et lysende øyeblikk, en signaturduft som fanger essensen av gode følelser og bringer dem til liv gjennom en subtil og fortryllende blanding av ingredienser.

Inspirert av skjønnheten til bryllupsbuketten, er Elie Saab Le Parfum Bridal en eksepsjonell floral treaktig muskyduft som tar deg med på en reise gjennom kronbladene til ylang-ylang og appelsinblomst. Disse livlige notene gir en kontrast som er like nydelig og delikat som blondekanter på en brudekjole. Men det er ikke bare blomster som definerer denne duften; den er også dypt forankret i en base av madagaskisk vanilje, musk og ambroxan. Denne komplekse kombinasjonen gir duften en uimotståelig og sensuell aura som varer hele dagen og natten.

Den unike flakongen er et kunstverk i seg selv. Den er fasettert som en perle og er utsmykket i en varm og sensuell beige nyanse. Denne elegante flakongen er mer enn bare en beholder; den er en visuell representasjon av skjønnhet og raffinement. Et blomsterblondemotiv, lånt fra en kjole i Elie Saabs brudekolleksjon, pryder delikat de krystallinske fasettene til duftflakongen. Denne flakongen er ikke bare et hjem for duften, men også et kunstverk som vil pynte opp enhver kvinne sitt baderomshylle.

 

Et symbol på kjærlighet, skjønnhet og eleganse 🤍

 

Elie Saab Bridal

Elie Saab Le Parfum Bridal er ikke bare en duft; den er et symbol på kjærlighet, skjønnhet og eleganse. Den er en påminnelse om den magiske dagen når to hjerter forenes i kjærlighet og løfter om evig troskap. Så neste gang du søker etter en duft som ikke bare lukter fantastisk, men også fanger essensen av et ekte kjærlighetsøyeblikk, trenger du ikke lete lenger. Elie Saab Le Parfum Bridal er dronningens duft - en parfyme som lar deg bære kjærlighetens magi hvor enn du går.

 

Duften får du kjøpt her 🤍


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?