Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Oppdag Bronzing Collection fra ArtDeco

Oppdag Bronzing Collection fra ArtDeco og få tips fra makeupartist Guro 💙

Sist endret 06.06.2023 16:46:18

Den nye ARTDECO Bronzing Collection Dive into the ocean of beauty feirer skjønnheten til lysende koraller. Intens turkis møter rød-oransje og fortryllende utseende, som om de ble kysset av solen. Disse energiske fargene transporterer deg til en fantastisk undervannsverden.

Dive into the ocean of beauty with ArtDeco

All Seasons Bronzing Powder gir naturlig solbrun hud når som helst på året og fremmer en naturlig, solkysset look. Består av tre nyanser som harmoniserer perfekt med hverandre. Perlemor reflekterer innkommende lys og får huden til å se enda friskere ut. Produktet gir jevn og enkel påføring, og er long-lasting. Du finner pudderet her ❤️

All Seasons Bronzing Powder

 

Glow Bronzer er et to-i-ett bronzing pudder og highlighter. Produktet gir en delikat, solbrun og strålende hudfarge. Teksturen kan beskrives som litt kremet, og det gjør at den smelter perfekt inn i huden. Påføres som et vanlig pudder, og er også long- lasting. Glow Bronzer kan du kjøpe her 🌸

Artdeco glow bronzer

 

Bronzing blush gir en frisk og strålende hudfarge. Blandingen av rosa og brun blush harmoniserer godt sammen og kan både blandes eller påføres individuelt. Bronzing blush har en perleaktig finish og er enkel å påføre. Produktet kan du kjøpe her 💗

ArtDeco Bronzing Blush

De tre overnevnte produktene er fri for: parabener, mineralolje, silikon, talkum og parfyme. RSPO-sertifisert palmeolje. De er i tillegg veganske og Dermatologisk testet!

 

Get the look - Steg for steg

 

Påfør Moisturizing Skin Tint enten med hendene eller med en makeup kost. Sett sminken med 3 in 1 fixing makeup spray.

steg 1

 

All Seasons Bronzing Powder - Velg den mørkeste fargen og påfør for å fremheve trekkene dine og forme ansiktet med Artdeco sin Powder Brush.

 • Kinnben: Start på det høyeste punktet og blend oppover mot øret.
 • Panne: Legg solpudderet langs hårfestet og blend ned mot brynsbenet
 • Kjeve: Påfør solpudder langs kjevebenet for lett markeing.

(Alternativt kan du bruke alle fargene og gi ansiktet et hint av solkysset hud. Påfør på ytterkanten av ansiktet og inn mot midten.)

Steg 2

All Seasons Bronzing Powder - Legg solpudderet som øyenskygge i globalen og i ytterkanten av øyet. Dus ut fargen for å unngå harde kanter.

Eyelights Palette - Fremhev resten av øyelokket. Bruk fingeren til å påføre den metalliske fargen fra midten av øyelokket og inn mot øyekroken. Bruk Eyeshadow Blending Brush for å duse ut fargen for å unngå harde overganger mellom øyenskyggen og solpudderet du brukte i ytterkant av øyet.

Bruk gjerne 3 in 1 Make-up Fixing Spray eller en annen primer/settingspray til å lage en flytende liner på nedre øyelokk. Bruk en skråkost for presis påføring.

For å markere nedre øyelokk enda mer, bruk gjerne Mineral Eye Styler N°83 i fargen mineral blue ocean.

steg 3
 
Påfør Angel Eyes Mascara N°6P1 i Azure blå på de nedre vippene og Angel Eyes Mascara N°1P3 i sort på de øvre vippene.
steg 4

 

Fremhev kinnben med Bronzing Blush. Bland sammen begge fargene med en blushkost og påfør blushen fra midten av kinnet og oppover mot øret/tinningen.

steg 5

 

Gi huden glød med Glow Bronzer for å fremheve de høyeste punktene i ansiktet som f.eks kinnben, nesen, og amorbuen. Til slutt, påfør Color Booster Lip Balm N°7 i fargen Coral som gir en myk og kremet finish samtidig som den tilfører fuktighet.

steg 6-7
 
 
Ved å følge disse enkle stegene, vil du oppnå den flotte looken som vist nedenfor ❤️

Resultat

 

Se hele utvalgetmakeupartist


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?