Tilbake til Let's talk beauty
Oppdag Jean Paul Gaultier

Oppdag Jean Paul Gaultier!

Sist endret 24.04.2024 07:23:33

Fra gate til catwalk og moteshow til dufter, har Jean Paul Gaultier, siden 1976, skapt uortodoks Haute Couture sammen med sin egne ekstraordinære skjebne. Hans historie er historien om en forstadsungdom som ble en av de største motedesignerne i sin æra. Gi plass til det spektakulære!

 

FEIRINGEN AV DET UNIKE

CELEBRATING DIFFERENCES

Fra begynnelsen har Jean Paul Gaultier gått foran når det gjelder mangfold og likestilling. Jean Paul Gaultiers engasjement for LGBTQIA+-saken gjenspeiles i hans 'PRIDE' limited editions, der Classique og Le Male hvert år bærer fargene til Pride og proklamerer friheten til å være den du er.

 

"It’s beautiful To be what you are!" - Jean Paul Gaultier

 

Jean Paul Gaultier feirer alle identiteter, leker med koder og normer for å kapre, transformere og gjenoppfinne dem. Når det kommer til parfyme, skaper Jean Paul Gaultier banebrytende, ukonvensjonelle dufter rettet mot en mangfoldig, fargerik og levende verden i bevegelse. Jean Paul Gaultier liker å utfordre kjønn, orienteringer, estetikk og alder. Å blande stiler og kulturer er et Gaultier-gjengangstema og et grunnleggende element i hans kunstneriske tilnærming.

 

KULTDUFTER INSPIRERT AV CATWALKEN

EN FLAMBOYANT FEMINITET

Siden 1976 har Jean Paul Gaultier feiret alle kvinner fryktløst og lidenskapelig. Fri på alle måter og former. Classique går imot konvensjonen, mens femme fatale bærer undertøyet som yttertøy, både her og på catwalken. Stolte av å være seg selv og fri fra alle hemninger, feirer Gaultier kvinnenes unike egenskaper og annerledeshet med Gaultier Divine. Frihet innkapslet i gull av et verdifullt, konisk og allerede ikonisk korsett. En fryktløs hyllest til alle kvinner.

JPD

 

DE SEXY SJØMENNENE

I 1995 ankom Le Male stolt iført den ikoniske sjømannens antrekk, som fengsler sansene fra land til sjø, styrt av frihet og intensitet. Deres muskuløse, sensuelle torsoformede flasker har sjømannsstreker. De ikoniske sjømennene lover å ta sansene dine med på en avhengighetsskapende og aromatisk reise.

Le Male

 

SAMFUNNSANSVAR PÅ GAULTIER-MÅTEN

Er du usikker på hva du skal gjøre med dine favoritt Gaultier duftbokser? Ikke kast dem! Bruk dem heller igjen og la kreativiteten få fritt spillerom. Forvandle din Gaultier Divine boks til en klassisk klokke og trø inn i Gaultier-tiden.

Gjenbruk

 

"FAREWELL BRAND NEW, HELLO BRAND OLD!" - Jean Paul Gaultier

 

Økonomiske og effektive, parfymerefill er et enkelt valg. I 2021 var Scandal pour Homme den første av Jean Paul Gaultiers herredufter som kom med en påfyllbar flaske. Deres øko-designede refiller sparer ikke bare penger, men også glass, plast og mye mer.

Refill

JPG

 

 

Se hele utvalget fra Jean Paul Gaultier