Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Q+A: Hvilken kroppskrem burde jeg gå for?

Q+A: Hvilken kroppskrem burde jeg gå for?

Sist endret 24.07.2023 06:49:38

Q+A er et naturlig, rent og ingrediensfokusert hudpleiemerke fra UK med misjon om å gi svar på hudpleiespørsmål ✨. Hudpleie kan være forvirrende, men Q+A gjør det enkelt å finne riktige produkter for ansikt og kropp, og forklare hudens behov med en unik Q+A-sjekkliste. Her tar vi en grundig titt på kroppsfuktighetskremer fra Q+A! 💛

 

Vitamin C Body Cream 🍊

Best for disse hudtypene: Tørr, Normal, Moden, Sensitiv

 Nærende, fuktighetsgivende, foryngende

Hvis du er på jakt etter ordentlig glød til kroppen, er Vitamin C Body Cream perfekt for deg. Denne kremen kan anses som et kraftverk mot aldring, og hjelper til med å forynge matt hud, beskytte med næring og antioksidanter, og fremme en strålende hudtone! Vitamin C Body Cream inneholder blant annet sheasmør og ingefærrot ekstrakt, som vil etterlate huden beroliget og næret. I tillegg er den beriket med sitrusolje som gjør at den dufter av deilig appelsin og grapefrukt, som gir en ekstra boost i hudpleierutinen 🍊! Vekk sansene dine og gjør deg klar for at huden din gløder, lukter godt og føles bra!

Q+A Vitamin C Body Cream 250ml

 

🍋 Kjøp Vitamin C Body Cream her 🍋

 

Salisylic Acid Smoothing Lotion 💙

Best for disse hudtypene: Stresset, fet, sensitiv, normal 

Utjevnende, mykgjørende, eksfolierende

Hvis huden din er ujevn, eller du sliter med uren hud på f.eks ryggen, er denne kremen et absolutt must i hudpleierutinen! Ofte er overflod av døde hudceller og oljer grunnen til dette problemet. Salisylic Acid Smoothing Lotion bruker kraften fra salisylsyre, som er en BHA syre, til å eksfoliere huden forsiktig, slik at den etterlates glatt og myk. I tillegg inneholder den havre- og polebarkekstrakt som jobber sammen for å roe ned og berolige stresset hud. Den lette kremen dufter av herlig søt vannmelon og agavenektar, som gjør det perfekt for å forbedre huden din for sommermånedene 🍉!

Q+A Salicylic Acid Smoothing Lotion 250ml

 

☁️ Kjøp Salisylic Acid Smoothing Lotion her ☁️

 

Ceramide Body Lotion 🌼

Best for disse hudtypene: Tørr, Sensitiv, Normal, Moden 

Nærende, beroligende, barrierebeskyttende

Ceramider finnes naturlig i huden og er avgjørende for å opprettholde en sunn og velfungerende hudbarriere. Dessverre begynner volumet og kvaliteten på ceramidene å avta etterhvert som vi blir eldre. Ceramide Body Lotion hjelper til med å beskytte hudbarrieren og tilføre dyp fuktighet og næring. I tillegg til ceramider er den rik på Squalane og druesukkerolje som beskytter hudens barriere og gir rask absorpsjon for forbedret fuktighet. Og som om det ikke var nok, har den en herlig duft av søt mandel og pistasjnøtter som vil få alle til å forelske seg i dette produktet 🌰! Hvis du er på jakt etter en fuktighetskrem som kan nære, berolige og beskytte huden din, er denne kremen for deg.

 

Q+A Ceramide Body Lotion 250ml

 

🍍 Kjøp Ceramide Body Lotion her 🍍

 

Hyaluronic Acid Post-Shower Moisturizer ❤️

Best for disse hudtypene: Moden, Normal, Stresset 

Fuktighetsgivende, mykgjørende, tidsbesparende

Hyaluronic Acid Post-Shower Moisturizer er den ideelle daglige fuktighetskremen og den ultimate tidsbesparende løsningen. Å påføre fuktighetskrem rett etter dusjen kan virke uvanlig, men med denne innovative formelen gir det perfekt mening. Fuktig hud og hyaluronsyre jobber hånd i hånd, da hyaluronsyren har fuktighetsbevarende egenskaper som bidrar til å fylle opp huden. Den er også rik på nærende avokado- og hasselnøttoljer, hudvennlige prebiotika og har en herlig duft av eple og avokado 🍏🥑.

Q+A Hyaluronic Acid Post-Shower Moisturiser 250ml

 

💦 Kjøp Hyaluronic Acid Post-Shower Moisturizer her 💦

 

Se hele utvalget fra Q+A her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?