Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Styrk og reparer håret ditt med profesjonell hårpleie. Si farvel til livløst hår!​

Styrk og reparer håret ditt med profesjonell hårpleie. Si farvel til livløst hår!​

Sist endret 05.03.2024 08:39:00

Mange i Norden kan oppleve at håret får slitasje på grunn av varmestyling, kjemiske behandlinger og klimaforhold. Med riktig pleie kan du beskytte håret mot slitasje og skade. Disse 5 utvalgte produktene reparerer alle typer skadet hår, slik at håret ser sunt ut. Finn ditt redningsprodukt!

Kérastase Genesis serum: Behandle alle typer hårtap

Alle går gjennom perioder i livet der de opplever økt hårtap. Genesis tilbyr høykvalitetspleien håret ditt trenger for å bekjempe problemene. La en dobbeltvirkende behandling effektivt motvirke to typer hårtap: knekte hårstrå og svekkelse ved roten. Ved å styrke hårstråene blir de mer motstandsdyktige. Dette reduserer risikoen for hårtap, samtidig som håret ditt får den næringen og pleien det fortjener.

Kérastase Genesis Serum Kérastase Genesis Bundle
Kérastase Genesis

 

Se hele Genesis-serien her

 

Redken Acidic Bonding Concentrate: Reparerer og styrker alle typer skadet hår

Skadet hår trenger fuktighet og intensiv næring i dybden. Acidic Bonding Concentrate er en pH-balanserende serie, utviklet med spesialister og skapt for deg med behandlet hår som trenger reparasjon. Den lave pH-verdien hjelper til med å motvirke negative effekter fra hårfarging og varmestyling. Perfekt for deg med farget hår eller som ofte retter, krøller eller føner håret. Opplev følelsen av sterkere og mykere hår umiddelbart.

Redken ABC Leave-in Redken ABC Bundle
Redken ABC

 

Shop Acidic Bonding Concentrate her

 

Redken Extreme Anti-Snap: Gjenoppbygg slitte spisser

 Skadet hår er et av de vanligste hårproblemene. Det kan være alt fra knekte hårstrå til tørrhet og splittede tupper. Men det finnes en løsning. Redken Extreme Anti-Snap med aminosyrer jobber intensivt med å gjenoppbygge, styrke og revitalisere håret, spesielt i de svakeste områdene. Gi håret ditt styrken til å overvinne skader.

Redken Extreme Redken Extreme bundle
Redken Extreme

 

Se alt fra Redken Extreme her

 

Tips fra vår frisør Kristine ⭐️

Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant Scalp Serum

 • Et styrkende serum for daglig bruk. Motvirker hårtap som følge av både hår som knekker og svake røtter. Styrker hårfibrene samtidig som det pleier både hår og hodebunn!

Acidic Bonding Concentrate Leave In Treatment

 • Redkens mest konsentrerte alt-i-ett produkt som pleier håret innenfra og ut. Beskytter, styrker og reparerer et skadet, tørt og overbehandlet hår. Den er varmebeskyttende, temmer krus og bevarer hårets farge og glans. For alle hårtyper og teksturer ✨

Redken Extreme Anti-Snap Treatment

 • Styrk håret med å tilføre proteiner og ceramider på skadde områder. Antisnap er en effektiv leave-in behandling som gjenoppbygger hårets styrke og motvirker knekte og delte tupper, i et slitt, tørt og skadet/behandlet hår. Varmebeskyttende. Min favoritt i flere år!

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum

 • Inspirert av hudpleieserum, trenger dette serumet lengre inn i håret for å bygge opp hårets molekyler. Gjenoppretter hårets styrke, elastitet og bevegelse. For alle hårtyper, og alle typer skader.

Matrix Miracle Creator

 • Et 20 i 1 Multi-tasking produkt! Her får du det meste i en og samme spray. Varmebeskyttelse, fukt, glans, antifrizz, hindrer knekte tupper ved børsting og et hår som er klart for styling. En must-have for alle hårtyper!

 

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum: Styrk håret i dybden

Når håret blir skadet, ødelegges dets molekylære struktur som består av peptider. Håret knekker, blir mindre elastisk og ser livløst ut. Absolut Repair Molecular inneholder peptider og aminosyrer som er små nok til å trenge inn i hårfibrene og reparere i dybden. L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular er utviklet sammen med eksperter og gir deg resultatene du ønsker. Reparerer og gjenoppbygg i dybden.

L'Oréal Paris Absolut Repair Molecular Rinse-Off Serum LOP Bundle
LOP Absolut Molecular Repair

 

Se produktene fra L'Oréal Professionnel her

 

Matrix Miracle Creator: Allsidig leave-in-behandling

Gi håret glans, bekjemp slitte tupper og forbered håret for styling. Miracle Creator er en sann helt for håret og passer for alle hårtyper og teksturer. Opplever du knuter og flokete hår? Gjør håret enkelt å gre ut! Vil du beskytte håret mot varme fra stylingverktøy? Da redder denne varmebeskyttende sprayen deg! Et must for deg som vil ha et høytytende alt-i-ett-produkt.

Matrix Matrix Bundle
Matrix

 

Handle Matrix her

 

 

👉 Les også: Ditt hår, dine regler; finn din Kérastase match 🌟

👉 Les også: Redken: Finn serien for ditt hår 🫧

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?