Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
St. Tropez Luxe Body Serum - Selvbruningsserum med mange fordeler!

St. Tropez Luxe Body Serum - Selvbruningsserum med mange fordeler!

Sist endret 06.06.2023 16:46:26

Luxe Body Serum er et selvbruningsserum som gir en rekke fordeler for huden din! I tillegg til å gi en vakker, gylden glød, strammer dette serumet opp huden ved hjelp av kollagenstimulerende ingredienser. Les mer om det her ☀️

Kollagen finnes naturlig i huden og bidrar til å holde den stram og ungdommelig. Elastin, et annet protein som finnes i huden, arbeider sammen med kollagen for å opprettholde hudens elastisitet og evne til å "sprette tilbake" etter å ha blitt strukket. Dessverre svekkes vår evne til å produsere kollagen og elastin i huden etter hvert som vi blir eldre. Dette kan føre til at huden blir slappere og begynner å vise linjer og rynker.

Luxe Body Serum inneholder også kraftige antioksidanter som bekjemper frie radikaler fra miljøet rundt oss, som for eksempel UV-stråling og stress.

En av fordelene med å bruke et serum er den tynnere konsistensen, som gjør at det tørker raskere og etterlater en mindre klissete følelse på huden. De aktive ingrediensene i serumet penetrerer også mer effektivt og dypere inn i huden.

 

St. Tropez

 

Det er viktig å forstå forskjellen mellom hydrering og fuktighet for å vite hvem dette serumet passer til.

💧 Hydrering: Forbedrer hudens evne til å absorbere fuktighet. Hydrering gir umiddelbar lindring for stram og tørr hud, og en hydrert hud vil absorbere produktet lettere og gi en jevnere farge.

💧 Fuktighet: Styrker hudens beskyttende barriere og forsegler fuktigheten. Fuktighetsgivende produkter forhindrer vanntap og gir langvarige fuktighetsgivende fordeler.

Luxe Body Serum er perfekt for de med dehydrert og hovedsakelig tørr hud som ønsker umiddelbar lindring og en strålende glød. Produktet gir umiddelbar lindring for hud som mangler fuktighet, og effekten varer i opptil 12 timer etter påføring. Dette skyldes at serumet inneholder vitamin B5, som hjelper huden med å tiltrekke og beholde fuktighet, samt hyaluronsyre som også bidrar til denne effekten.

St.Tropez Luxe body serum

Det anbefales å bruke produktet én gang i uken, men du kan tilpasse fargen ved å påføre på nytt for en dypere glød. Prøv Luxe Body Serum i dag og opplev alle fordelene det har å tilby!

 

☀️ Serumet kan du kjøpe her ☀️


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?