Tilbake til Let's talk beauty
Glossy hair, radiant you. Add shine

Tørt, livløst hår uten glans?

Sist endret 30.04.2024 08:45:46

Nå handler det om å tilføre glans som aldri før. Tenk deg en glinsende lipgloss, bare for håret. Disse 5 profesjonelt utvalgte produktene gir myke lokker med maksimal glans og silkemyk finish. Få glansfullt hår!

Oppfyll ønsket om glansfullt, glatt og mykt hår – liquid hair er hårtrenden som umiddelbart gir looken din et løft. Ultramyke hårlokker, maksimal glans og silkelignende finish er noe mange drømmer om. Et hår som stråler av fantastisk glans kan føles som magi, men det handler om å finne en rutine som passer for håret ditt, og tilføre næring og fuktighet. Med disse 5 spesielt utvalgte produktene kan du oppnå profesjonell glans hjemme hos deg selv.

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale Hair Oil 100ml L'Oréal Professionnel Metal DX Anti-Deposit Protector Concentrated Oil 50ml Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum 50ml
Kérastase Elixir Ultime L'Huile Rose Hair Oil 100ml Redken Acidic Color Gloss Shampoo 300ml Redken Acidic Color Gloss Conditioner 300ml

 

NYHET
Redken Acidic Color Gloss

Glansfullt hår starter i dusjen – begynn med å finne riktig shampo og balsam som gir maksimal glans. Acidic Color Gloss Shampoo er en del av en ny, revolusjonerende salonginspirert glansserie som forlenger resultatet av farging, og som gir glans i salongkvalitet for alle hårtyper. Formulaen, som er beriket med pH-teknologi og E-vitamin, har en lav pH-verdi som forsegler skjellaget og gjør håret glansfullt, slik at håret umiddelbart føles revitalisert. Resultatet? Hår som føles og ser levende, glansfullt og friskt ut!

Redken Acidic Color Gloss

Etter shampo kommer balsam – Acidic Color Gloss Conditioner er trinn 2 for å oppnå glansfullt hår og fortsette med en skånsom behandling i dusjen. Denne luksuriøse balsamen gir langvarig fargebeskyttelse og glans i salongkvalitet for alle hårtyper. Den pH-balanserende formulaen er utviklet spesielt for å forlenge hårfargens livfullhet og bevare glansen, samtidig som den tilfører intensiv fuktighet. Prøv den første glansbehandlingen i salongklasse hjemme hos deg selv.

 

Maksimer glansen

For å maksimere glanseffekten avslutter du med en fuktighetsgivende hårolje som gir og bevarer vakre og glansfulle lokker. Med en Leave-in olje får håret de beste forutsetningene for å stråle som aldri før!

Fuktighetsgivende hårolje

 

 

Metal DX - 97% færre brukne hårstrå*

 

L'Oréal Professionnel Metal DX Anti-Deposit Protector Concentrated Oil 50ml

Prøv Metal DX konsentrert olje og opplev -97% færre brukne hårstrå etter én gangs bruk.* En innovasjon fra L'Oréal Professionnel som gir næring, varmebeskyttelse og gjør håret ditt 2x mer glansfullt med 4x mer frizzkontroll.*

*Instrumentell test av Metal DX konsentrert olje.

 

Food For Soft - Beriket med avokadoolje

 

Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum 50ml

Oppdag Matrix Food For Soft som gir håret ditt den ultimate glansen! Beriket med avokadoolje og hyaluronsyre for å tilføre fuktighet og gjøre håret blankt. Lett konsistens, maksimal glans. Si ha det til tørt hår og ønsk velkommen til strålende glans ved hver påføring!

 

Elixir Ultime - Styrkende kameliaolje

Elixir Ultime Original Hair Oil passer for alle hårtyper og er formulert med ingredienser som tilfører håret næring. Marulaolje og kameliaolje styrker håret, samtidig som det glattes ut og reflekterer lyset – noe som gir et intensivt glansfullt resultat. Med varmebeskyttelse bidrar den også til å motvirke skader som oppstår ved varmestyling, og forebygger matt og livløst hår.

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale Hair Oil 100ml