Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Utforsk Gant's nyeste duft

Utforsk GANT's nyeste duft 🤍

Sist endret 11.03.2024 08:06:57

Det amerikanske sportstøymerket GANT er stolt av å kunngjøre lanseringen av sin nye herreparfyme GANT EdT. Den tidløse duften henter inspirasjon fra USAs østkyst, hvor merket ble grunnlagt i 1949.

 

Signaturduften inkluderer friske noter av sitron, bergamott og mandarin, som danner den åpnende toppnoten, og veves sammen med krydret rosépepper og gurkemeieblader. En akkord av eføy, som knyttes til merkets campusarv, leder inn i de urteaktige hjertenotene. Bittersøte nyanser av malurt, sammen med rosmarin og sedertre, understreker aromaen i duften. Patchouli og sandeltre fullfører basen og legger til en forførende varme. Ambertonic, en kombinasjon bestående av rav og musk, bringer frem varme, sammen med fløyelsaktige og sensuelle elementer. Sinfonide introduserer en musky akkord som gir en maskulin eleganse og styrke gjennom tre- og pudderaktige undertoner.

 

GANT

«Vi ønsket å skape noe som overgikk ideen om en klassisk herreparfyme – noe som vekker følelser. Jeg har alltid følt at de beste duftene ikke er høylytte, de er subtile – du oppdager dem når du gir noen en klem eller står i en tett heis, det er veldig romantisk og litt mystisk» sier GANTs kreative direktør Christopher Bastin.

"GANT er et ikonisk merke med en interessant arv, og å utforske ingredienser og tradisjoner fra USAs østkyst var en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg forestilte meg selv i Hamptons, gå langs den vindfulle stranden og skape duften med alle elementene jeg forestilte meg å finne der" sier Nicolas Beaulieu, parfymøren bak duften.

 

Opplev elegansen i hver dråpe med GANT EdT. Utforsk hele GANTs sortiment her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?