Tilbake til Let's talk beauty
Vibrant Summer med Tommy Hilfiger

Vibrant Summer med Tommy Hilfiger! ☀️

Sist endret 29.05.2024 10:31:14

Sommeren er en tid for å omfavne livet, spre glede og skape minner som varer livet ut. Med Tommy Hilfiger's Vibrant Summer-dufter kan du gjøre akkurat det. La deg bli omsluttet av den positive energien av solen, stranden og den forfriskende brisen mens du utforsker verden rundt deg.

 

TH

La deg inspirere av øyeblikket, la deg fargelegge livet ditt med den vibrante sommeren. Med Tommy Girl Vibrant Summer EdT, blir du omsluttet av en forfriskende symfoni av feminin vitalitet og solkysset glede. Denne duften er designet for kvinnen som ønsker å omfavne sin egen lysende aura og feire livet med stil. Med toppnoter av bergamottolje og vannfrukter, hjertenoter av neroliolje og solkysset gardenia, og en base av vetiverolje og musk, er dette en duft som vil minne deg på de beste dagene ved stranden.

 

For menn tilbyr Tommy Vibrant Summer EdT en lignende opplevelse, men med et maskulint preg. Denne duften fanger essensen av solfylte sommerdager og endeløse eventyr. Med toppnoter av kardemomme og sitron, hjertenoter av rosmarin og solfylt ravakkord, og en base av patchouli og musk, vil denne duften ta deg med på en reise gjennom varme og uforglemmelige øyeblikk.

La hver dråpe av disse duftene minne deg på de lyse, solfylte dagene og de magiske øyeblikkene du delte med de du er glad i. La dem være en påminnelse om at uansett hvor du er i verden, vil du alltid bære med deg sommerens glød og livsglede.

Så, ta tak i den positive energien og farg livet ditt med Vibrant Summer-duftene fra Tommy Hilfiger. Utforsk, opplev og skap minner som varer livet ut. For sommeren er ikke bare en sesong - det er en tilstand av sinn, og med disse duftene, vil du føle sommeren i hjertet ditt året rundt.

 

TH Men

Se hele utvalget fra Tommy Hilfiger her 💙