Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Wild naturlig deodorant

Wild - Naturlig deodorant 🌱

Sist endret 12.04.2023 14:37:17

England's bestselgende naturlige deodorant mener at miljøet ikke skal betale prisen for at vi mennesker skal lukte godt! 🌏

Wild er her for å endre “bruk & kast” kulturen på hygieneprodukter, og ønsker å gjøre det enkelt å gjøre et bytte til noe som sparer miljøet for unødvendig plast, og kroppen for ingredienser den ikke trenger, uten kompromiss på funksjon. Wild har nemlig 24 timers dokumentert effekt mot vond lukt 🌼. Wild inneholder ikke aluminiumsklorid, og hemmer dermed ikke svetteproduksjonen, men dreper bakteriene som gjør at man lukter. I tillegg den drøy i bruk, to strøk på rene armhuler er nok.

Wild kommer i en smart løsning med et refillbart og dermed gjenbrukbart aluminiumhylster som er laget for å vare år etter år. Refillene er laget av bambuscellulose, de kan kastes i papirinnsamlingen 🌳. Bambus er et fantastisk materiale som absorberer 35% mer karbon enn trær, produserer 30% mer oksygen enn trær og i tillegg vokser bambus 30% fortere enn vanlige tresorter. Med andre ord et materiale som gir stor gevinst for miljøet 🌿 🤍.

Wild ønsker å sikre at deres fotavtrykk skal være minimalt og mener at miljøet ikke skal betale prisen for at vi mennesker skal lukte godt! Derfor er de også karbon negative og fabrikken som produserer Wild refiller er 100% solcelle drevet. For hver refill man bytter sparer man miljøet for 30g plast, og for hver pakning som kjøpes er man med på å plante et tre 🌳. Wild samarbeider med “On a mission”  ( ON A MISSION | Reforestation & carbon compensation | Become Climate Positive ) som jobber med å sikre at vi planter trær for å kompensere for det vi forbruker.

Ikke bare er Wild gode for miljøet, men de ser også fine ut i baderomshyllen, samt at de lukter fantastisk 🌸 Husk å kjøpe case (som også kommer i flotte farger) først, og så kan du velge fritt mellom deilige refills etterpå! Du kan blant annet finne freshe, gode dufter som Fresh Cotton & Sea Salt, Jasmine & Mandarin Blossom, Orange & Neroli og Pomegranate & Pink Peppercorn 💗

🌸 Hele utvalget til Wild finner du her 🌸


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?