Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Zarkoperfume Cloud Collection No.4: A Fragrance of Enigmatic Glow and Natural Luxury

Zarkoperfume Cloud Collection No.4: A Fragrance of Enigmatic Glow and Natural Luxury

Sist endret 18.10.2023 09:21:49

Cloud Collection er Zarkos nyeste mesterverk. Etter 4 års jobb har den endelig blitt lansert og revolusjonerer parfymeindustrien med sin livlige eksistens. Cloud Collection No.4. er en reise til gylne solnedganger over skandinaviske horisonter, hvor sjeldne øyeblikk forvandles til uvurderlige skatter. Inspirert av livets mysterier og den fantastiske skjønnheten i nordlige hav, er Cloud 4 her for å minne oss om at ekte luksus ligger i å omfavne det uventede.

 

Cloud Collection No.4 begynner sin symfoni med en lysende ouverture av toppnoter som danser på sansene dine. Friske bjørnebær, rosa pepper, italiensk sitron, Napoli mandarin, Sichuan pepper og japansk yuzu organisk olje kombineres for å skape en melodi av friskhet og krydder. Duften fremkaller følelsen av en varm, solfylt dag, og inviterer deg til å utforske verdens skjulte skatter. 

Når du går dypere inn i duften, vil du møte hjertenotene, der naturens rikdom står i sentrum. Jasmin, kokosnøtt, hvit orkide, havnøkkelakkord, oransje blomster og svart te kommer sammen for å danne en aromatisk bukett av eleganse og undring. Basisnotene tilbyr en jording og sensuell finale til denne luktereisen. Pulveraktig musk, sandeltre, vanilje fra Madagaskar, kashmir sedertre og drømmetre forenes for å skape en omfavnelse av komfort og luksus.  

 

"En ode til livets mysterier og skjønnheten som finnes i uventede øyeblikk"

 

Cloud No.4 er mer enn bare en duft; det er en ode til livets mysterier og skjønnheten som finnes i uventede øyeblikk. Det er en påminnelse om at vi ikke trenger å ha kontroll for å føle oss rikt velsignet. Naturen, med sin uendelige visdom, gir oss alt vi trenger. Med Cloud 4 kan du bære en del av den fortryllende verden med deg uansett hvor du går. 

Zarkoperfume Cloud Nr.4

 

Spritz på Cloud Collection No.4 og la den transportere deg til de fantastiske skandinaviske solnedgangene, hvor verden ser ut til å stoppe opp, og hvert øyeblikk er en gave. Omfavn den gåtefulle gløden, den naturlige luksusen og rikdommen av livets underverker. Oppdag skatten til det uventede med hver note av denne utsøkte parfymen. 

Cloud Collection No.4 er ikke bare en duft; det er en invitasjon til å nyte de dyrebare øyeblikkene livet byr på, og å bære dem med deg, uansett hvor reisen din måtte føre.

 

Duften kan du kjøpe her ✨

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?