Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Zarkoperfume Sending Love

Zarkoperfume Sending Love ❤️

Sist endret 14.02.2024 08:41:07

Zarkoperfume har nok en gang overgått forventningene med sin nyeste lansering, Sending Love. Et mesterverk skapt av Zarko Ahlman Pavlov, denne duften er ikke bare en kombinasjon av ingredienser, men en følelsesladet komposisjon som tar deg med på en reise gjennom kjærlighetens nyanser. Sending Love er Zarkos hyllest til kjærligheten, Valentinsdagen, og den evige reisen gjennom alle oppturer og nedturer ved kjærligheten.

 

«Når du blir separert fra den du elsker mest, føler du behovet for å si alle de gode tingene hun betyr for deg. Den nåden hun viser deg når du er i nærheten, og hvor enkelt det er å elske henne, fordi hun kjenner til alle dine feil og likevel elsker deg uansett» - Zarko Ahlman Pavlov.  

 

Zarkoperfume Sending Love

 

Sending Love er som et musikkstykke skapt av duftnoter, med lette toner som starter mykt og dyper seg gradvis, som et emosjonelt refreng. Topptonene av søt sitron, grønn lime, mandarin og dragefrukt gir en innledende følelse av friskhet, som de myke tonene av toffee, hvit sjokolade, fersken og sedertre følger opp som hjertenoter. Duften avsluttes med en dybde av musk-akkord, vanilje, rav-akkord og mørkt tre som bunnoter, skaper en harmonisk symfoni av kjærlighet og lidenskap. 

 

Sending Love er en invitasjon til å utforske dine egne følelser og forbindelser gjennom duftens magi. Som et varmt, lyttende og oppmerksomt kunstverk, bærer denne duften en del av Zarkos visjon om at ingenting er uten hud. 

 

For de som søker en duft som går utover det ordinære, som bærer med seg en historie av kjærlighet og lidenskap, er Sending Love fra Zarkoperfume den perfekte akkorden. Hyllesten til kjærlighetens fenomen, Valentinsdagen, og evnen til å gi og motta kjærlighet på tvers av alle forhold er budskapet.  Men Sending Love er ikke bare en duft for romantiske anledninger; den er en hyllest til alle former for kjærlighet – til deg selv, din partner, venner, familie og andre viktige individer rundt deg.  

 

Zarkoperfume Sending Love

 

Det er en duft som ikke bare forteller en historie, men gir også rom for individuell tolkning. Som en unik opplevelse for hvert enkelt individ, inviterer Sending Love deg til å utforske kjærlighetens mange lag og finne din personlige akkord i denne duftens symfoni. Duften  er en dedikasjon til kjærligheten i alle dens former, og som et minne om at det å gi og motta kjærlighet er en tidløs skatt som vi kan feire hver dag. 

Zarko Ahlman Pavlov, har en unik tilnærming til parfymeverdenen. Inspirert av seg selv og andre mennesker, har han satt sitt preg på Sending Love ved å hente inspirasjon fra kjærligheten og alt rundt ham Zarko anbefaler at du tester en duft en hel dag før du kan bedømme om den virkelig er rett for deg. En duft er ikke noe uten hud. 

Spre gleden med Sending Love og la denne duften være din følgesvenn i feiringen av kjærligheten, enten det er til en spesiell person, dine nærmeste eller til deg selv. Utforsk kjærlighetens mange nyanser og la Sending Love være ditt personlige uttrykk av denne elskede følelsen – en duft som bringer mennesker nærmere og minner oss om den tidløse skjønnheten i å gi og motta kjærlighet.

 

Kjøp Zarkoperfume Sending Love her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?