Tilbake til Let's talk beauty
Billie Eilish Beauty: Utforsk mysteriene bak duftene

Billie Eilish Beauty: Utforsk mysteriene bak duftene

Sist endret 25.06.2024 09:43:50

Billie Eilish, den ikoniske artisten kjent for sin unike stil, har utvidet sitt kreative rike til å inkludere duftverdenen. Det siste tilskuddet til hennes duftkolleksjon er Eilish Fragrance Mist, en forfriskende nyhet med en lettere karakter enn originalduften, Billie Eilish No. 1.

Eilish Fragrance Mist: En duftreise av Amber Gourmand 

Den fengslende amber gourmand-duften i Eilish Fragrance Mist tar deg med på en sensorisk reise. Med toppnoter av sukret kronblad, mandarin og varme bær, hjertenoter av kremet vanilje, mykt krydder og kakao, samt en bunnote av sleek wood, varm musk, og tonkabønner, skaper denne duften en harmoni av sensuelle og fortryllende elementer. 

Misten skiller seg ut med sin lettere karakter, og den passer perfekt for de øyeblikkene hvor du ønsker en subtil og behagelig duft. Bruk den på dagtid når du ønsker å føle deg oppfrisket, eller før du går ut for å tilføre litt ekstra gnist til kvelden. 

Billie Eilish

 

Billie Eilish No. 1: Avslører ditt sanne jeg 

Eilish No. 1 er en oppfordring til å omfavne din indre skjønnhet og autentisitet. Med en sammensetning som starter med sukkerbelagte blomsterblader, beveger seg gjennom kremet vanilje og ender med glatte treslag, gir denne duften en varm og sensuell følelse. Inspirert av Billies egne minner og følelser, er "Eilish No. 1" en påminnelse om kraften dufter har til å vekke levende minner. 

"Jeg ønsket at den skulle føles som en varm omfavnelse, som en kropp. Som hvordan det føles å være menneskelig og ha en kropp, og føle blodet strømme gjennom deg." – Billie Eilish 

Denne duften er for de spesielle anledningene når du ønsker å uttrykke din selvsikre og elegante side. Med sin varme og sensuelle sammensetning passer den perfekt for kveldsarrangementer, romantiske stevnemøter eller enhver situasjon hvor du ønsker å etterlate et varig inntrykk

Billie Eilish no 1

 

Eilish No. 2: Utforsk din unike aura

Eilish No. 2 inviterer deg til å utforske din personlige, dristige og forføreriske side. Med friskheten av italiensk bergamott og epleblomst i åpningen, utvikler den seg til en treaktig, jordnær krydrethet av papyrus og svart pepper, med en base av treaktig palo santo og ebenholts. Denne duften feirer lidenskap og styrke, og oppmuntrer deg til å omfavne din unike aura og selvsikkerhet. 

Eilish No. 2 er for de som ønsker å utforske sin dristige og forførende side. Med en unik kombinasjon av friskhet og krydrede undertoner er dette duften for spennende eventyr og lidenskapelige øyeblikk. Bruk den når du vil uttrykke din unike aura og styrke, enten det er på en natt ute med venner eller en spesiell anledning hvor du ønsker å være i sentrum. 

Billie Eilish no 2

 

Inspirerte designelementer: skulpturell skjønnhet 

Ikke bare er duftene til Billie Eilish forførende, men også emballasjen. Flaskene er en sammensmelting av vinkler og myke kurver, inspirert av klassiske skulpturer og menneskeformen. Når lokket fjernes, avslører det en lineær frostsprutet glass som kontrasterer den buede flasken, og gir et visuelt vakkert innblikk i duftens mysterium. 

"Jeg elsker virkelig nakken, og jeg elsker krageben, og jeg synes det er en underliggende skjønnhet i dem som jeg ikke engang kan beskrive..." – Billie Eilish 

 

Tips: Lag din egen duftsignatur!

En av de mest forlokkende egenskapene ved Billie Eilish Beauty-duftene er deres allsidighet. Du kan eksperimentere med å blande duftene for å skape din egen signaturduft som passer din personlighet og stemning. Kanskje kombinere  

  • Eilish Fragrance Mist med Eilish No. 2 for en subtil men dristig aura 
  • Eilish No. 1 som en base og avslutte med en lett spritz av Misten for en unik og personlig touch 
  • Eilish No. 1 i bunn for en myk og sensuell følelse og topp med Eilish No.2 for et sexy uttrykk  

Uansett hvilken duft du velger eller hvordan du velger å kombinere dem, gir Billie Eilish deg muligheten til å skape din egen duftsignatur som passer perfekt til enhver anledning. Utforsk, lek og la duftene bli en refleksjon av din unike skjønnhet!  

 

Se alt fra Billie Eilish her 🖤