Tilbake til Let's talk beauty
Destination Herrera

Destination Herrera

Sist endret 08.07.2024 14:26:59

Legg ut på en tropisk reise denne sommeren med Carolina Herrera. Oppdag sommerens magi med deres samling av dufter.

Denne sesongen inviteres du til å fordype deg i en verden av livlige farger og friske dufter som vil transportere deg til gylne strender og varme sommerkvelder. Oppdag duftene fra Carolina Herrera her.

 

 

DER PARADIS MØTER GOOD GIRL

Carolina Herrera

Good Girl, duften inspirert av Carolina Herreras unike visjon om mangfoldig femininitet, er din ultimate sommervenn.

Søt, smart, fryktløs og morsom – det finnes ikke bare én måte å definere en Good Girl på, bortsett fra at noen ganger er hun så bad, at hun er enda bedre.

Som en solkysset dag på stranden, er Good Girl aldri redd for å være seg selv, og omfavner sommerens frie energi samtidig som hun utfordrer forventningene til alle hun møter.

#GoodToBeBad i årets mest strålende sesong.

#GoodToBeBad i årets mest strålende sesong.

 

 

LØFT SOMMEREN TIL NYE HØYDER

Carolina Herrera

Med deres kolleksjon av sommerdufter vil du være klar til å skinne ved enhver anledning. Oppdag sommerens skjønnhet, og la ikke denne sesongen gå ubemerket hen.

Forhøy din skjønnhet og ditt sinn med Carolina Herreras sommerdufter. Trå inn i et tropisk paradis denne sommeren med Good Girl-dufter fra Carolina Herrera.

 

 

DEN IKONISKE FEMININE DUFTEN

Carolina Herrera Good Girl

Nyt den forførende duften av den ikoniske Good Girl for alltid med denne miljøvennlige refillflasken.

En dristig blanding av mørke og lyse elementer for kvinnen av kontraster, Good Girl er en vågal, men sofistikert duft inspirert av Carolina Herreras unike visjon om dualiteten hos den moderne kvinnen.

Hun trosser forventningene: dristig og forførende, elegant og moderne, snill og mystisk.

 

 

DYKK INN I GOOD GIRL OG BAD BOY UNIVERSENE

Carolina Herrera

Dristige og fryktløse, våre bestselgende Good Girl- og Bad Boy-dufter er det ultimate maktparet. Inspirert av Carolina Herreras unike visjon av moderne femininitet og maskulinitet, har hver av disse ikoniske duftene en kompleks blanding av mørke og lyse noter som gjenspeiler de kontrasterende sidene av vår personlighet.

God, men samtidig slem, sprudlende, men mystisk, sterk, men følsom – det er i våre kontraster at vår sanne skjønnhet ligger. I ordene til Carolina A. Herrera, Beauty Creative Director: "It’s so good to be Bad!".

 

CH