Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Finn din hudpleierutine med Exuviance

Finn din hudpleierutine med Exuviance ✨ 💦

Sist endret 18.12.2023 13:12:25

Usikker på hvilke Exuviance-produkter som passer din hud best? Her utforsker vi produkter for normal og kombinert hud, tørr og sensitiv hud, samt anti-age produkter - finn din rutine 💜

Normal/kombinert hud

Denne serien består av fire produkter, og er perfekt for deg med normal/kombinert hud. Sammensetningene stimulerer cellefornyelse, balanserer taglproduksjonen og hindrer tette porer, er for deg med normal/kombinert hud ved bruk av AHA.
Serien bidrar til en forbedret hudstruktur og hudtone.

Deep Clean AHA Cleanser er en skummende rens som kan brukes både morgen og kveld, alt etter hva din hud tåler. Den rengjør ansiktet, uten å tørke ut huden, samtidig som den gir en beskyttende barriere. Rensen vil fjerne sminke og døde hudselger på en effektiv men skånsom måte 🫧

Hydraprep pH Balance Toner skal brukes etter rens, gjerne både morgen og kveld. Det er et ansiktsvann som gjenoppretter pH balansen i huden, og klargjør for etterfølgende hudpleie. Rensen inneholder Glykosyre (AHA), Glukonolakton (PHA) og Ekstrakt av aloe vera og agurk 🥒 

Glycolic Expert Moisturizer er en lett fuktighetskrem som kan brukes både morgen og kveld! Denne stimulerer cellefornyelsen og hudens naturlige kollagenproduksjon, samtidig som den har antioksiderende virkning. Ettersom kremen inneholder 10% AHA, Aminosyre og E vitamin, anbefales det å bruke UV beskyttelse i tillegg dersom den brukes på dagen. I tillegg er den parfymeri!

Glycolic Perfecting Moisturizer er en nattkrem full av fukt! Den hjelper til med å forbedre hudstrukturen, motvirke synlige aldringstegn og jevner ut uten pigmentering. Denne inneholder både 8% AHA og lysende ekstrakt 💦 

Normal/kombinert hud

 

Tørr/sensitiv hud

Disse fire sammensatte produktene tilfører intensiv fuktighet, stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens egen beskyttelsesbarriere. Den passer ypperlig for deg med tørr eller ømfintlig hud.

Gentle Cream Cleanser er en veldig mild rensekrem som skånsomt rengjør huden. Den verken tørker, eller gnir av hudens beskyttelsesbarriere, og gir en følelse av fuktmettet hud. Denne rensen kan brukes både morgen og kveld, alt etter behov 🌙

HydraSoothe Refresh Toner er et mildt og lett ansiktsvann som gjenoppretter pH balansen i huden etter rensen. Sammensetningen virker beroligende, og den klargjør huden for neste steg i hudpleie rutinene.

A.G.E Less Everyday er en veldig lett krem med masse fukt. PHA (Glukonlakton og Latobionisk syre) tilfører fuktigheten og styrker huden 💦 Kremen inneholder også planteekstrakter og E vitamin som tilfører ytterligere antioksidanter. Kremen kan brukes både morgen og kveld, men det anbefales UV beskyttelse dersom den brukes på dagtid.

Overnight Transformation Complex er en intensiv fuktighetsgivende nattkrem ✨. Sammensetningen her passer for alle hudtyper, og den styrker hudens egen beskyttelsesbarriere. Ekstraktene av kamille og lakris beroliger og beskytter huden.

💡 Tips: Dersom du har veldig tørr hud, kan rensekremen legges som en maske i ti minutter før den vaskes av!

Tørr/sensitiv hud

 

Hudpleie med Anti Age

Her kommer en hudpleierutine som virker mot alle aldringstegn i ansiktet og på hals- og brystparti.
Antiaging teknologien har nå enda mer fokus på hudens volum. Alle produktene fra Exuviance inneholder noen av Exuviance egne patenterte teknologier.

 • NeoGlukosamin, aminosukker, er byggesteiner i hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen, i huden og i leddvæsken. Den eksfolierer, gir økt volum, pigmentreduserende og har en positiv effekt på akne.
 • MicroDiPeptide er dermatologisk utviklet for optimalt opptak i huden.
  Citrafill, sitronsyrederivat omdannes til sitronsyre i huden, og fordelen som føler med er stimulering av celleproduksjon, økt volum, pigmentreduserende og den stimulerer kollagensyntesen.
  Aminofil, aminosyrederivat fra enzyme tyrosinase. Denne øker HA-syntesen og forekomsten av kollagen. Dette bidrar til økt fasthet og fornyet volum.

Rebuild-5 Cream er en kraftfull og stimulerende krem med den egenpatenterte ingrediensen MicroDiPeptid som stimulerer kollagen og hyaluronsyresyntesen samtidig som den forbedrer hudens eksisterende elastin. MicroDiPeptid er en banebrytende ingrediens som takket være den unike molekylstørrelsen som er 2,5 ganger mindre enn vanlige peptider, får optimal effekt i huden. Sammensatt av fem forskjellige og unike teknologier som virker på alle aldringstegn og gjør de mindre fremtredende, gir økt spenst og volum, og gir en intensiv hudfornøyelse 🌸 Kremen påføres morgen og kveld, og det anbefales bruk av UV beskyttelse på dagtid.

Toning Neck Cream er utviklet for den ømfintlige huden på hals og brystparti. Kremen gjenoppretter hudens struktur, og både fyller og jevner ut hudtonen.
Denne kremen kan fint brukes på hender, og på resten av kroppen også!

Lift Volumizing Concentrate er et konsentrat av hyaluronsyre i kombinasjon med NeoGlukosamin som stimulerer huden til fornyet spenst og fylde. Denne kan brukes i hele ansiktet, morgen og kveld. Passer for moden hud med tørr tendens 💦

Wrinkle Smooth Topical Peptide inneholder blant annet Aminiofil og Citrafill i kombinasjon med peptider som gjør den volumgivende. Den gir fylde og fyller ut linjer og rynker ved å bygge opp hudens eget støttevev. Denne påføres lokalt på områdene med fine linjer og rynker både morgen og kveld. Den topper det hele med å gi en flott glød ✨

Anti-age

 

Se alle produktene fra Exuviance her 💜


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?