Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
KVD Beauty Tattoo Liner

KVD Beauty - Tattoo Liner 🖤

Sist endret 07.09.2023 12:15:54

KVD Beauty tror på fryktløst selvuttrykk, samtidig som de gjør skjønnhetsverdenen til et snillere, mer positivt sted med 100 % vegansk makeup og cat-eyes for alle! KVD Beauty Tattoo Liner er en prisbelønnet, vegansk, flytende eyeliner med en ultra-presis børstespiss som gjør det enklere enn noensinne å legge den perfekte eyeliner!

KVD Beauty skaper high performance, cruelty-free makeup, som har tatt sminkebransjen med storm siden varemerket debuterte i 2008. KVD hyller individualitet gjennom kunstnerisk selvuttrykk og grenseløs kreativitet, og fremfor alt skaper verktøyene muligheten til å etterleve skjønnhetssannheten din. Som et vegansk sminkemerke endret de skjønnhetsverdenen og redefinerte vegansk kosmetikk i 2016, da de omformulerte hele makeup-serien til å inkludere 100 % vegansk sminke, uten å ofre ytelsen de er kjente for. Det betyr langvarige, kraftig pigmenterte sminkeprodukter. 

Se videoen nedenfor for gode tips ved bruk av KVD Tattoo Liner!

 

 

KVD Beauty Tattoo Liner

Tattoo liner er en flytende eyeliner med pensel og er KVDs bestselger av god grunn. Med høypigmentert og ultra-svart, heldekkende pigment sitter formelen hele dagen uten å smitte av. Den unike børstespissen er utviklet med inspirasjon fra de ultra-presise tattoveringsnålene, og gir den ypperste presisjon og gjør det dermed enkelt å legge en presis eyeliner – uansett hvilken «look» man er ute etter. Dette gjør Tattoo Liner til en publikumsfavoritt og den perfekte flytende eyelineren for alle, både nybegynnere og proffe! 

KVD Tattoo liner

Et par tips fra Marthe som jobber som Training Manager hos KVD Beauty 🖤

Mitt første tips for å aktivere tuppen er å riste lineren godt før bruk. Ettersom lineren består av hele 325 individuelle børstehår, kan den trekke til seg en del produkt som kan tørke den ut. Derfor er mitt tips nummer to å ta en kleenex eller et stykke tørkepapir og tørk av tuppen. Hvis den fortsatt er litt vanskelig å jobbe med, ta av korken, sett lineren lett ned i korken og begynn å pumpe - da får du produkt helt ned i tuppen! Følger du disse tre tipsene vil du få en perfekt liner, hver gang.

Tips fra Marte

Bruk:

 • Rist lett før bruk for å sørge for at produktet blander seg.
 • Ved påføring, trykk lett ned for å få fine og presise linjer.
 • Ønsker du en tykkere liner, legg på mer trykk.
 • Husk å oppbevare lineren med tippen ned, slik at børste alltid er mettet og klar til bruk.

KVD Tattoo liner

Med 325 børstehår og en ultrafin bust passer den prefekt mellom hver vippe for jevne linjer - uten hull. I tillegg vil den fleksible tuppen gi deg total kontroll, og omslutte vippekanten din slik at du kan legge den tynt og fint, eller tykt og dristig. Med den ikoniske formelen kan du lage den ikoniske vinget liner, et grafisk utseende, falske fregner, fulle bryn, kroppskunst og mer. I tillegg er formelen skapt for å legges lagvis, slik at du kan fortsette å tegne over linjene dine til arbeidet er fullført.

Tattoo Liner kommer i to farger, Trooper Black og Mad Max Brown. 

Med Mad Max Brown kan du også lage falske fregner. Bruk lineren til å lage små prikker der du ønsker å ha fregnene. Bruk så fingrene til å dytte produktet inn i huden, samtidig som de får et mer naturlig utseende. Dersom du har en mørkere hudtone kan du la prikkene sitte på huden i noen sekunder før du begynner å dytte.

Mad Max Brown + Trooper Black

Kjøp KVD Tattoo Liner Trooper Black her og Mad Max Brown her 🖤

Dersom du ønsker å se hele utvalget fra KVD Beauty kan du trykke her!


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?