Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Slik pleier du neglene dine

Slik pleier du neglene dine 💅

Sist endret 08.02.2024 11:57:28

Nøkkelen til perfekt manikyr er sunne og sterke negler 💅. I vinterperioden er neglene våre spesielt utsatt på grunn av det kalde været og de kan føles tørre og svake. Les mer her for 3 trinn til den perfekte winter-rescue nail care guide som kan bidra til sunne, naturlige sterke negler.

 

Gi neglene dine en pleiende pause

Gjør neglepleie til en del av skjønnhetsrutinen din ved å bruke disse produktene som en kur og bli belønnet med flotte, sterke negler.

Påfør et lag av Essie Hard To Resist negleforsterker som hjelper til å styrke flisete, tynne negler. Den transparente rosa formelen gir neglene en naturlig glød samtidig som den pleier og styrker neglene.

Når neglene trenger litt ekstra pleie (for eksempel når du har fjernet UV gellakk og neglene kan føles myke, svake og ødelagte) prøv Essie Nail Perfector. Et nytt produkt fra Essie som hjelper til å jevne ut neglens struktur og naturlige farge. Good As New legger seg som en concealer på neglene dine og jevner dermed umiddelbart ut fargen på neglen slik at neglene ser naturlige ut samtidig som produktet forbedrer din naturlige negl.

Med disse produktene vil du oppleve at neglene føles sterkere og overflaten forbedres - et must have neglepleieprodukt for vakre, velpleide negler hver dag! 💅

Essie

 

Beskytt neglene og forleng manikyrens holbarhet 

Beskytt neglene med en klar pleiende underlakk som gir neglene en naturlig glans. Essie Strong Start er beriket med biotin, som bidrar til å booste neglenes styrke og gjøre dem mer motstandsdyktige overfor hverdagens slitasje på neglene. Ved å bruke en underlakk beskytter du også neglene dine mot eventuell misfarging samt forlenger neglelakkens holdbarhet ved at den danner et godt underlag slik at neglelakken sitter bedre.

Vil du ha en underlakk med fokus på fuktighetsgivende pleie, passer Essie All-In-One til deg. Denne lakken kan brukes både som base coat og top coat og hjelper til å beskytte neglene samtidig som den gir neglene en glatt, blank finish. 

Perfekte neglpleieprodukter for å oppnå en flott og holdbar manikyr! ✨

Essie base coat

 

Gi neglene fuktighet

Hemmeligheten bak blanke negler som ser velpleide ut er apricot oil neglepleie. Du får den i klassisk neglelakkflaske her og i praktisk roll-on her ⭐️ Påfør negleoljen rundt neglen og masser den godt inn. Resultatet er mykere neglebånd som gir et perfekt utgangspunkt enten du velger full manikyr eller bare beholde neglene naturlige.

Gjør det til en del av den daglige rutinen, ta apricot oil med deg i vesken, sett den på skrivebordet eller ved siden av tannbørsten, så du husker den! Et must have fuktighetsgivende neglepleieprodukt for et vakkert, velpleiet resultat 💅

 

Essie Apricot Oils


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?