Tilbake til Let's talk beauty
Skin1004 ampuller

Koreansk hudpleie med SKIN1004 Ampoules

Sist endret 08.07.2024 12:32:33

Utforsk SKIN1004s ampuller, skreddersydd for ulike hudtyper og behov. Enten du har sensitiv akneutsatt hud, tørr hud, oljete hud eller en kombinasjon, har SKIN1004 en løsning som vil berolige, hydrere og forvandle huden din. Oppdag den perfekte ampullen for din hudtype og oppnå en strålende, sunn hud.

 

Sensitiv og akneutsatt hud

Madagascar Centella Tea-Trica Relief Ampoule er SOS behandlingsampulle for irritert hud. SKIN1004s Tea-Trica Ampoule er en fantastisk løsning selv for de med sensitiv hud som er utsatt for akne. Denne ampullen inneholder tetreekstrakt som kontrollerer sebumproduksjonen, lindrer sensitiv hud og reduserer betennelse. I tillegg inneholder den Anti Sebum P, en ingrediens som bidrar til å redusere overflødig talg og fjerne urenheter i porene, slik at huden blir gjenopprettet til dens raffinerte tilstand.

Bruk den gjerne sammen med resten av produktene i serien

 

Tørr hud / skadet hudbarriere

Dersom du sliter med tørr hud eller har en skadet hudbarriere, er Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule et utmerket valg. Denne ampullen hjelper til med å helbrede hudbarrieren, lindrer huden og gjenoppbygger den. Den har en melkeaktig tekstur som gir rikelig med fuktighet og er helt uten duft. Den absorberes raskt inn i huden, og etterlater en silkeaktig finish, uten rester eller klebrighet.

Andre produkter i Probio-Cica serien inkluderer

 

Oljete og kombinert sensitiv hud

SKIN1004s Madagascar Centella Ampoule er full av 100% Centella asiatica-ekstrakt og har en lett og vannaktig tekstur som reduserer rødhet og beroliger huden. Denne ampullen er spesielt nyttig for de med tørr hud som kan bruke 2-3 lag for ekstra fuktighet, og den er helt uten duft. 

Resten av produktene i serien inkluderer blant annet

 

Oljete hud / store porer

For de med oljete hud og store porer, er SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Fresh Ampoule en effektiv løsning. Denne ampullen inneholder rosa Himalaya salt og over 50% Centella asiatica-ekstrakt som strammer opp og renser porene, balanserer sebumproduksjonen, reduserer synligheten av porer og beroliger huden. I tillegg inneholder den hele ni forskjellige peptider som fremmer kollagenproduksjon og elastin for å øke hudens elastisitet, samt gjøre huden fastere for å stramme slappe porer. Ampullen har en vannaktig tekstur og er uten duft.

Bruk gjerne sammen med resten av produktene i Poremizing serien

 

 

Oljete / kombinert dehydrert hud

Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule kombinerer Centella asiatica-ekstrakt og hyaluronsyre for å gi huden fuktighet, berolige og plumpe den samtidig. Ampullen lindrer raskt tørr og irritert hud med COMPAREX som bringer anti-inflammatoriske egenskaper inn i huden med små partikler for dypere absorpsjon. Den har en vannaktig tekstur og er uten duft, noe som gjør den ideell for oljete eller kombinert dehydrert hud.

Ampullen kan gjerne kombineres med flere produkter fra Hyalu-Cica serien

 

Se hele utvalget fra SKIN1004 her