Unike ingredienser ga opphav til REN

Bio-aktivene i REN gir skånsom stimulering av hudens egne prosesser, formulert med rene og pleiende ingredienser tilpasset hver hudtype.

God hudpleie skal for oss være nytelsesrik og naturen ga oss nøkkelen til å skape en ny retning innen hudpleie. Opphavet gjorde det naturlig for oss å tenke større tanker om bærekraft helt i fra begynnelsen.

Derfor sier vi: Clean to skin. Clean to planet.

JENNYS FAVORITTER

Jenny Skavlan har plukket ut sine hudpleiefavoritter i REN Clean Skincare. La deg inspirere og finn dine egne favoritter!

Evercalm Gentle Cleansing Gel
Denne bruker jeg hver dag. Den er oppfriskende og renser skånsomt uten å tørke ut eller irritere, selv en sensitiv hud.

Perfect Canvas Clean Jelly Oil Cleanser
Min nye favoritt, gjerne etter Evercalm Gentle Cleansing Gel. Jeg liker at den fjerner solkrem og at den etterlater huden myk og behagelig.

Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
Jeg avslutter renserutinen min med denne. Et par pump på en bomullspad sveipes over ansikt og hals, og du vil både se og føle at huden får en fantastisk glød.

Radiance Glow Daily Vitamin C Gel Cream
Min daglige fuktighetskrem. Dette er en lett gelcream som gir masse fukt og glød. Masseres inn på nyrenset ansikt og hals, etter evt. serum.

Vita Mineral Active 7 Eye Gel
En drenerende , fuktgivende og avkjølende øyegel. Perfekt på hovne, trette øyne. Klappes lett på øyet, også over øyet for maks fuktighet.

Perfect Canvas Clean Primer
Avslutter alltid med denne! En silikonfri primer med pleiende og nærende egenskaper. Jeg bruker den også før solkrem som beskyttelse mot solkviser.

Bio Retinoid Anti-Wrinkle Concentrate Oil
Et rikt oljeserum som er perfekt under nattkremen. Bekjemper linjer og rynker helt uten irritasjon! Varm 3-5 dråper i håndflaten og massér på ansikt og hals.

Evercalm Overnight Recovery Balm
Dette er min nattkremfavoritt! Den er silkemyk, full av næring og tilfører i tillegg masse fukt til huden. Varm en liten mengde mellom fingertuppene og massér inn!

Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream

Nyhet i Glød serien til REN, som klinisk bevist reduserer synlighet av mørke flekker/pigmentering i løpet av 7 dager. En rik og fyldig nattkrem som gir glød. Vegansk. Til alle hudtyper.

REN x JENNY SKAVLAN

Jenny Skavlan og REN identifiserer seg med mange felles verdier. Dette er rett og slett et helt naturlig samarbeid.
Vi heier på fjeset! Lurer du på hva vi legger i det, eller hvis du rett og slett bare har lyst til å få et lite avbrekk, ta en titt på denne filmen:

Hud-prep med
Jenny Skavlan

Er du nysgjerrig på produktene våre, eller hudpleie generelt? Lurer du kanskje på hva du skal bruke når, eller hvordan du skal bruke ulike produkter?

Da vil vi anbefale deg å sette deg godt tilbake i sofaen og bruke noen minutter på filmen under her. Da får du bli med når Jenny får et fullt hudpleieprogram av REN eksperten Liz. Vi garanterer mange gode tips.

”Det er flere år siden jeg tok det beste valget for huden min.
REN gir meg sunn hud med god samvittighet.”

Under finner du produktene
som ble brukt i filmen

Clean Skincare Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser 100ml

Clean Skincare Evercalm Gentle Cleansing Gel 150ml

Clean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic 250ml

Clean Screen Mineral Spf30 50ml

Flash Hydro-Boost 40ml

Clean Skincare Vita Mineral Active 7 Eye Gel 15ml

Clean Skincare Glow Daily Vitamin C Gel Cream 50ml

Clean Skincare Evercalm Overnight Recovery Balm 30ml

Clean Skincare Perfect Canvas 30ml

RIKTIGE HUDPLEIE-
PRODUKTER PÅ 1-2-3

Det er enkelt å finne produkter som passer deg i REN. Start med å velge deg renseprodukter (Rosa Centifolia), gå deretter på serien for for din hudtype, før du avslutter med spesialprodukter. REN har gjort det enkelt og delt inn alle produktene i fargekoder, og under her finner du alle våre serier:

Rens for alle hudtyper

Sensitiv hud

Normal hud

Tørr hud

Kombinert hud

Spenst og oppstramming

Forebygger aldringstegn

Reduserer synlige rynker

Skjønnhetssøvn

Kvisebehandling

Tilfører glød

Hudpleiende primer og ansiktsrens

Umiddelbar effekt

Solbeskyttelse

Kroppspleie

Kroppspleie