Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
De beste solkremene til ansikt

9 solkremer til ansiktet for beskyttelse og pleie ☀️

Sist endret 19.03.2024 10:11:07

Beskyttelse mot solens skadelige stråler er avgjørende for å opprettholde sunn og ungdommelig hud. Les om noen av de beste solkremene for ansiktet som tilbyr høy beskyttelse og hudpleiefordeler.

Våren og sommeren bringer med seg ikke bare solskinn og latter, men også en viktig påminnelse om å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler 🧡 Med et bredt utvalg av solkremer til ansiktet, er det viktig å finne den rette som passer din hudtype og behov. Her er noen av de beste solkremene som ikke bare gir beskyttelse, men også pleie og hydrering til huden din!

 

🌞 Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ 50ml

 • En solkrem som ikke føles klissete, men gir en fuktig finish, lik en lett fuktighetskrem. Inneholder 30% risekstrakt og kornfermenterte ekstrakter som tilfører fuktighet og næring til huden.

🌞 COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 50ml

 • Denne K-beauty-favoritten er en beroligende og fuktighetsgivende solkrem med tekstur som en lett fuktighetskrem. Den trekker raskt inn i huden uten å føles fet eller etterlate hvite skjolder. Med solfaktor 50+ beskytter den mot både UVA- og UVB-stråling.

🌞 Suntique I'm Aqua Sun Essence SPF50 50ml

 • Perfekt for deg med tørr og sensitiv hud som ønsker en avkjølende, lett solkrem som tilfører fuktighet. Fri for skadelige tilsetningsstoffer og med 65% fuktighetsgivende ingredienser som beroliger, hydrerer og kjøler ned huden.

🌞 Suntique I'm Vegan Sun Serum SPF50 50ml

 • Et lett, hurtigabsorberende og fuktighetsgivende serum med et 50+ PA++++ solkremfilter. Serumet holder huden hydrert uten å føles fet, samtidig som den beskytter mot UV-stråler som forårsaker for tidlig aldring.

Solkrem

 

🌞 Garnier Ambre Solaire Super UV Hyaluronic Acid Hydrating Fluid SPF50+ 40ml 

 • En lett flytende solbeskyttelse beriket med E-vitamin og hyaluronsyre. Beskytter mot både solens stråler og forurensning, samtidig som den motvirker mørke flekker forårsaket av solen.

🌞 Bondi Sands Fragrance Free Face Sunscreen Lotion SPF50 75ml 

 • Solkremen fra Bondi Sands er en populær solkrem som gir god beskyttelse mot både UVA og UVB-stråler. Den er vannfast i opptil 4 timer og egnet for alle hudtyper. Den absorberes raskt, er dermatologisk testet og tåler svette uten å irritere huden.

🌞 Nivea Sun UV Face Shine Control Cream SPF30 50ml

 • Denne lette og fuktighetsgivende solkremen er spesielt formulert for sensitiv ansiktshud. Den bidrar til å kontrollere glans, absorberer overflødig olje fra hudoverflaten og etterlater huden matt og ikke-klebrig. Med ekstra effektive UVA- og UVB-filtre gir den langvarig beskyttelse og motvirker tidlig aldring av huden.

🌞 Beplain Sunmuse Moisture Sunscreen 50ml 

 • En fuktighetsgivende solkrem med SPF 50 som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Den har en lett tekstur som trekker raskt inn i huden uten å etterlate hvite skjolder eller følelsen av klissete hud. Passer selv for sensitiv hud og er spesielt egnet for fet og oljete hudtyper.

🌞 Ole Henriksen Banana Bright Mineral Sunscreen SPF30 50ml 

 • En 100 % mineralbasert solkrem beriket med vitamin C og 16,3 % sinkoksid. Den beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler samtidig som den forhindrer synlige tegn på solskader. Solkremen har SPF 30 og inneholder lysreflekterende pigmenter som jevner ut hudtonen og bidrar til å forebygge mørke flekker, fine linjer og rynker.

Solkrem

 

Uansett hvilken solkrem du velger, sørg for å påføre den jevnt og generøst 30 minutter før du går ut i solen, og gjenta påføringen hver 2-3 timer for optimal beskyttelse. Beskytt deg selv og huden din med disse fantastiske solkremene og nyt solskinnet med trygghet! 🌞🌿

 

Husk leppene! 👄

Når du tenker på solbeskyttelse, er det viktig å ikke glemme leppene! De er også utsatt for solskader og trenger beskyttelse. Her er noen flotte alternativer for leppebeskyttelse med SPF:

Piz Buin Aloe Extra Care Lipstick SPF30 4,9g

 • Denne leppepomaden er beriket med aloe vera og gir ikke bare beskyttelse mot solens skadelige stråler, men også næring til leppene dine 🌱

Hawaiian Tropic Hawaiian Lip Balm SPF30 4g

 • Med en deilig tropisk duft gir denne leppepomaden SPF-beskyttelse samtidig som den gir fuktighet og mykhet til leppene 🌺

Bondi Sands Lip Balm With SPF50+ Wild Strawberry 10g

 • Denne leppepomaden har en høy SPF på 50+ for ekstra beskyttelse mot solen. Den friske duften av vill jordbær gjør den ekstra tiltalende 🍓

 

Ikke glem å påføre leppebeskyttelse med SPF jevnlig, spesielt når du er ute i solen i lengre perioder. Med disse flotte alternativene kan du nyte solen og samtidig ta vare på leppene dine! 💋🌞

 

 

Du lurer kanskje på... 

🙋‍♀️ Hvilken av solkremene vil passe best for min hudtype og behov? 

Valg av solkrem eller leppebeskyttelse avhenger av din hudtype og spesifikke behov. Hvis du har fet hud, kan COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 eller Suntique I'm Vegan Sun Serum SPF50 passe bra. For tørr hud kan Beplain Sunmuse Moisture Sunscreen være et godt valg.

 

🙋‍♀️ Er disse produktene egnet for sensitiv hud eller hud som er utsatt for allergier?

Det er alltid lurt å sjekke ingredienslisten nøye og gjøre en patch-test før du bruker dem hvis du er bekymret for allergier.

 

🙋‍♀️ Hvordan er holdbarheten og påføringsmetoden for disse produktene?

Holdbarheten for solkremene og leppebeskyttelsesproduktene kan variere, men de fleste har vanligvis en holdbarhet på rundt 12-24 måneder etter åpning. Påføringsmetoden vil også variere, men generelt bør solkrem påføres jevnt over huden minst 15 minutter før soleksponering, og leppebeskyttelse bør påføres jevnlig gjennom dagen.

 

🙋‍♀️ Kan jeg bruke disse solkremene og leppebeskyttelsesproduktene under sminke?

Ja, de fleste av disse solkremene og leppebeskyttelsesproduktene kan brukes under sminke. Du bør imidlertid vente noen minutter etter påføring av solkrem før du påfører sminke for å la solkremen absorberes ordentlig i huden. Leppebeskyttelse kan påføres før du påfører leppefarge eller gloss.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?