Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

COSRX-skolen

COSRX-skolen med Elise

COSRX er en koreansk hudpleieserie fra Seoul i Sør-Korea. Produktene har en høy konsentrasjon av nøye utvalgte ingredienser og inneholder store andeler naturlige og botaniske ingredienser. COSRX er et cruelty-free merke, med høy fokus på dyrevern. Ingen av produktene er tester på dyr og sneglesekretet i COSRX sine produkter er hentet fra sneglen uten å skade dyrene. Her kan du se Elise fra COSRX svare på de mest vanlige spørsmålene om Snail 92 og Snail 96, samt deres RX-serum.

Les hele innlegget
Ansiktsmasker fra sensai

Ansiktsmasker fra Sensai - Finn din must-have!

Kaldt ute og varmt inne? Huden vår utsettes for store temperaturendringer på denne årstiden og trenger derfor litt ekstra pleie og oppmerksomhet. SENSAI tilbyr mange forskjellige ansiktsmasker som gir den ekstra pleien og næringen du trenger akkurat nå. Vet du hvilken maske som passer deg best?

Les mer
Löwengrip

Oppdag våre favoritter og bli klar for julen med Löwengrip!

Sjekk ut de flotte nyhetene fra Löwengrip!

Les mer
Vegan collagen

Vegansk kollagen fra Lumene. For deg som har lyst til å begynne med anti-age.

LUMENE sitt nye veganske kollagen essens og øye serum er perfekt for deg som vil begynne med anti-age, eller deg som vil supplementere en eksisterende anti-age rutine.

Les mer
Julegavetips til hele familien fra Blivakker

Gavetips til hele familien!

2022 har *flydd* forbi, så hvis tanken på at julen er rett rundt hjørnet får deg til å få panikk – frykt ikke. BliVakker har en hel mengde julegaveideer som garantert vil minske kjøpsstresset. Sjekk ut noen av våre beste tips her, eller klikk deg inn på julegaveguidene du ønsker å handle fra!

Les mer
Loreal professionnel serie expert

L’Oréal Professionnel Serie Expert, en profesjonell serie innen hårteknologi for ethvert behov!

Les om L'Oréal Professionnel Serie Expert og oppdag dine hårpleie- og hårstylingprodukter!

Les hele innlegget
The Ordinary Guide

Finn din hudpleierutine med guide fra The Ordinary

Å finne en produktkombinasjon for en god hudpleierutine kan ofte være vanskelig. Denne guiden fra The Ordinary vil kanskje gjøre letingen litt enklere. Guiden gir forslag til hvordan du kan kombinere flere produkter fra The Ordinary til en hudpleierutine.

Les mer
IT cosmetics CC+

IT Cosmetics Shadefinder - Finn din foundationfarge

CC+ Cream er en heldekkende foundation, samt den største bestselgeren fra IT Cosmetics, og den vil raskt bli din nye "go-to" når du ønsker et naturlig og jevnt resultat. 

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer
KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

Snail 96 & Snail 92 // COSRX-skolen med Elise

Snail 96 & Snail 92 // COSRX-skolen med Elise

RX Serum // COSRX-skolen med Elise

RX Serum // COSRX-skolen med Elise

Bjørn Axen

Volumskole med Björn Axén

Alle har ikke et volumiøst hår, men heldigvis er det ting selv de med flatt og livløst hår kan gjøre for å skape en fin volumlook. Björn Axén hjelper deg med å lykkes, og her er hvordan du gjør det med en steg-for-steg med utvalgte produkter fra merket.

Les mer
Exuviance skincare

Exuviance - fruktsyrebasert hudpleie tilpasset din hud.

Exuviance er avansert hudpleie fra fagfolkene bak en av hudpleiebransjens absolutt største ingredienskategori, nemlig fruktsyrer – bedre kjent som AHA og PHA. Exuviance jobber ut fra dyptgående kunnskap om vitenskapen bak hudpleie, og ut fra et sterkt ønske om å hjelpe folk til å trives med huden sin. Produktene er kombinasjoner av egne innovasjoner og andre veldokumenterte ingredienser som sammen gjør stor forskjell for huden. Her kan du finne nøyaktig de produktene som er tilpasset din hud.

Les mer
Glitter eco lovers

Glitter Eco Lovers - nedbrytbart glitter

Vil du være midtpunktet på festen? Alle mennesker føler seg nok ekstra pyntet og partyklar med glitter makeup, og nå kan du glitre i vei med god samvittighet med Glitter Eco Lovers' glitter. Føles det ikke fint å kunne bidra til en verden med litt mindre plastavfall?

Les mer
Lyng samlebilde

LYNG - miljøvennlige hårprodukter fra Norge

LYNG er ein kortreist familie med miljøvenlege hårprodukt frå Norge med naturlege ingrediensar. Veganske er dei også. Og ikkje testa på dyr.Produkta er proppa med naturlege ingrediensar som blant anna, kveiteprotein som styrker skada hår, sheasmør som gjev fukt og arganolje som gjer håret lett å gre, og tilfører glans. Innhaldsfortegnelsen er beskrivande, så lærer du litt i same slengen. I tillegg har dei artige navn og tekste som ein rett og slett vert glad til sinns av!

Les mer
Lillashampoo

Mest populære lillashampooer!

Lilla shampoo er et perfekt valg for deg som har blondt hår og ønsker å dempe gule toner i håret ditt. Den nøytraliserer gule pigmenter og inneholder proteiner som gir håret en kaldere nyanse. Har du brunt hår og ønsker å dempe oransje og røde nyanser, er blå shampoo et godt valg for deg. Lilla- og blå shampoo bør ideelt sett brukes én gang i uken for ønsket effekt, og du justerer tiden etter ønsket nyanse.

Les mer
Clarins - riktig hudpleie til din hud!

Clarins - riktig hudpleie til din hud!

Synes du at det kan være vanskelig å finne riktig hudpleie til din hud? For at det skal være enklere for deg å finne riktig produkt, har vi spurt Sofie som er opplæringsansvarlig i Clarins, om en innføring i de ulike seriene, hvilken aldersgruppe de passer til, ingredienser og hva de faktisk gjør for huden din.

Les mer
Plei håret ditt riktig

Pleier du håret ditt riktig?

Det viktigste for å få mest ut produktene og best pleie til håret ved hårvask er rekkefølgen: shampoo-hårkur-balsam

Les mer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?