Gå til hovedinnhold

Unike rabattkoder til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Gratis frakt

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

Bjørn Axen

Volumskole med Björn Axén

Alle har ikke et volumiøst hår, men heldigvis er det ting selv de med flatt og livløst hår kan gjøre for å skape en fin volumlook. Björn Axén hjelper deg med å lykkes, og her er hvordan du gjør det med en steg-for-steg med utvalgte produkter fra merket.

Les mer
Exuviance skincare

Exuviance - fruktsyrebasert hudpleie tilpasset din hud.

Exuviance er avansert hudpleie fra fagfolkene bak en av hudpleiebransjens absolutt største ingredienskategori, nemlig fruktsyrer – bedre kjent som AHA og PHA. Exuviance jobber ut fra dyptgående kunnskap om vitenskapen bak hudpleie, og ut fra et sterkt ønske om å hjelpe folk til å trives med huden sin. Produktene er kombinasjoner av egne innovasjoner og andre veldokumenterte ingredienser som sammen gjør stor forskjell for huden. Her kan du finne nøyaktig de produktene som er tilpasset din hud.

Les mer
Glitter eco lovers

Glitter Eco Lovers - nedbrytbart glitter

Vil du være midtpunktet på festen? Alle mennesker føler seg nok ekstra pyntet og partyklar med glitter makeup, og nå kan du glitre i vei med god samvittighet med Glitter Eco Lovers' glitter. Føles det ikke fint å kunne bidra til en verden med litt mindre plastavfall?

Les mer
Lyng samlebilde

LYNG - miljøvennlige hårprodukter fra Norge

LYNG er ein kortreist familie med miljøvenlege hårprodukt frå Norge med naturlege ingrediensar. Veganske er dei også. Og ikkje testa på dyr.Produkta er proppa med naturlege ingrediensar som blant anna, kveiteprotein som styrker skada hår, sheasmør som gjev fukt og arganolje som gjer håret lett å gre, og tilfører glans. Innhaldsfortegnelsen er beskrivande, så lærer du litt i same slengen. I tillegg har dei artige navn og tekste som ein rett og slett vert glad til sinns av!

Les mer
Lillashampoo

Mest populære lillashampooer!

Lilla shampoo er et perfekt valg for deg som har blondt hår og ønsker å dempe gule toner i håret ditt. Den nøytraliserer gule pigmenter og inneholder proteiner som gir håret en kaldere nyanse. Har du brunt hår og ønsker å dempe oransje og røde nyanser, er blå shampoo et godt valg for deg. Lilla- og blå shampoo bør ideelt sett brukes én gang i uken for ønsket effekt, og du justerer tiden etter ønsket nyanse.

Les mer
Clarins - riktig hudpleie til din hud!

Clarins - riktig hudpleie til din hud!

Synes du at det kan være vanskelig å finne riktig hudpleie til din hud? For at det skal være enklere for deg å finne riktig produkt, har vi spurt Sofie som er opplæringsansvarlig i Clarins, om en innføring i de ulike seriene, hvilken aldersgruppe de passer til, ingredienser og hva de faktisk gjør for huden din.

Les mer
Plei håret ditt riktig

Pleier du håret ditt riktig?

Det viktigste for å få mest ut produktene og best pleie til håret ved hårvask er rekkefølgen: shampoo-hårkur-balsam

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer

BliVakker x Dirty Girls Mud Run

BliVakker & Cocopanda Sørlandssenteret

Jan Thomas Dry Texture Wax

Clarins - Riktig hudpleie til din hud

 •  
  Gratis frakt
  Flere fraktalternativer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  18.000+ merkevarer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?