Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

Ingredienser håret og hodebunnen din vil elske!

Ingredienser håret og hodebunnen din vil elske! 🤩

Du vet hvordan vi har blitt besatt av å finne den perfekte hudpleierutinen til ansiktet? Å pleie håret og hodebunnen din er vel så viktig! Et sunt hår starter med en sunn hodebunn, og akkurat som du bygger en hudpleierutine til ansiktet, kan du gjøre det samme med hodebunnen ✨

Les hele innlegget
sommerdufter

Finn din perfekte sommer-duft!

Blir du overveldet av alle parfymene i hyllene når du skal finne årets sommerduft? Det er et hav av dufter å velge mellom, som kan gjøre det vanskelig å starte jakten på den perfekte duften for deg. derfor vil vi hjelpe deg litt på vei med denne guiden, hvor vi tipser om våre favoritter! 🩷🍒

Les mer
Hudpleieguide fra Bioeffect

Hudpleieguide fra BIOEFFECT 🌱

BIOEFFECT er definitivt et eksklusivt merke med en betydelig prislapp, men er du ute etter å oppnå resultater, kommer du ikke til å angre på at du har brukt penger på et produkt som virkelig fungerer. Det er kanskje ikke så lett å vite hvor du skal begynne, og vi vil gjerne gjøre det enklest mulig for deg å velge riktige produkter tilpasset dine behov.

Les mer
Hvilket Nioxin system er for meg?

Hvilket Nioxin system er for meg?

Hårtap kan være forårsaket av ulike faktorer, så det finnes naturlig nok ikke en behandling som passer alle, og som vil være effektiv for alle. Dette er grunnen til at vi har utviklet Nioxin System Kits for å løse ulike problemer med håret, samt hjelpe håret med ulike hårtaps stadier.

Les mer
Hvordan tar du vare på håret i solen?

Solbeskyttelse til håret ☀️

Akkurat som hårfønere, krøll- og rettetenger virker skadende og tørkende på håret, har solen den samme effekten. Solprodukter til håret er viktig for både pleie og beskyttelse, her får du et par gode tips til vår- og sommersolen ✨

Les mer
Hudpleierutine fra a til å

Spar tid og oppnå strålende hud: En enkel guide til hudpleierutinen 🧖🏼‍♀️

Vakker hud handler ikke bare om gener og produktanmeldelser, men også dine daglige vaner. Hudpleie er personlig, og det er viktig å finne rutinen som passer din hud best! ✨

Les hele innlegget
Dobbel Rens med Sensai! Hvilken duo passer for deg?

Dobbelrens med Sensai! Hvilken duo passer for deg?

SENSAI er opptatt av Saho-prinsippet - å utføre de riktige tingene på riktig måte i riktig rekkefølge. Dette innebærer at vi setter Dobbel Rens veldig høyt i vår hudpleierutine, og ønsker at alle skal få oppleve fordelen av Saho. SENSAI tilbyr flere forskjellige rens, både Step 1 og Step 2. Vet du hvilken kombinasjon du burde velge?

Les mer
Slik barberer du intimområdet: Den rette måten

Slik barberer du intimområdet: Den rette måten

For alle som er usikre på hvordan man skal barbere intimområdet, har vi noen viktige tips til hvordan hårene kan fjernes på en smidig måte og hvordan inngrodde hår i intimområdet kan fjernes.

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer
Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Hudpleierutinen på 1 min

Hudpleierutinen på 1 min

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

Her kan du lese mer om ingrediensene som trender akkurat nå

Hudpleieingrediensene som trender nå 🌱

Du har gjerne hørt om både retinol, niacinamid, hyaluronsyre, vitamin C og AHA/BHA-syrer. Hva er det egentlig, hvordan skal de brukes og hva gjør de med huden?

Les hele innlegget
Mascaraguide med BV

Mascara - Finn den rette for deg!

Visste du at mascara har den korteste holdbarheten av alle sminkeprodukter? Og at pumping av mascaraen tørker den ut? Mascara er nok det produktet vi bytter ut oftest og tester flest av, og med hundrevis av ulike mascaraer med ulike børster på markedet, kan det ofte være vanskelig å finne den som passer for akkurat dine vipper! Her får du en guide som forhåpentligvis innsnevrer valgmulighetene, og som hjelper deg å finne den perfekte mascaraen for deg! 🫶🏼

Les mer
foundationguide BV Multibrand

Foundationguide: Finn din match ✨

Å finne riktig farge på foundationen er ofte avgjørende for resten av sminken! Her er en guide for å finne den rette foundation for deg, og huden dins behov!

Les mer
Hydrert og skinnende hud som enhver Bondi Babe ☀️

Hydrert og skinnende hud som enhver Bondi Babe ☀️

Selv om siste snøfall kom som et sjokk for mange (foruten de som leste værmeldingen), har vi faktisk våren i møte. Sørg for å møte varmere temperaturer med en hydrert og skinnende hud. Her er vårt enkle rutinetips for morgen og kveld med Bondi Sands!

Les mer
Ingrediensfakta med Exuviance!

Ingrediensfakta med Exuviance 🧪

Exuviance er avansert hudpleie fra fagfolkene bak en av hudpleiebransjens aller største ingredienskategorier, nemlig fruktsyrer – bedre kjent som AHA og PHA. Exuviance ble utviklet for å hjelpe huden med å fornye seg selv med vitenskapelig gjennomtestede metoder og teknologier. Les mer om ingredienser og produkter her!

Les mer
solkrem til påske

Beskytt huden i solen ☀️

Godværet er godt på vei ☀️ Det kan føre til utsatte ansikter og kropper som står ubeskyttet mot solen. Husk at en endring i hudfarge etter soleksponering er hudskade - hvis du vil ha en god og dyp brunfarge, får du den fra en flaske.

Les hele innlegget
Indola ACT NOW!

Indola ACT NOW! Handling med mening! 🌏

Indola er et stolt og profesjonelt hårmerke inspirert av virkelige mennesker og ekte mennesker. ACT NOW! er en komplett serie med veganske produkter pakket i resirkulerbart materiale.Nå er det DIN tur til å gjøre noe. Ta et bærekraftig valg med Indola 🌏💚

Les mer
K18

Guide: Få sterkt og silkemykt hår med K18

Til nå har hårpleieprodukter kunne bli delt inn i to kategorier: behandlende hårprodukter som legger seg utenpå håret, eller reparerende behandlinger som ofte kun gir midlertidige resultater. Her kommer en guide til K18, det første merket som er klinisk bevist til å reparere skadet hår permanent.

Les mer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?