Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

Styrk og reparer håret ditt med profesjonell hårpleie. Si farvel til livløst hår!​

Styrk og reparer håret ditt med profesjonell hårpleie. Si farvel til livløst hår!​

Mange i Norden kan oppleve at håret får slitasje på grunn av varmestyling, kjemiske behandlinger og klimaforhold. Med riktig pleie kan du beskytte håret mot slitasje og skade. Disse 5 utvalgte produktene reparerer alle typer skadet hår, slik at håret ser sunt ut. Finn ditt redningsprodukt!

Les hele innlegget
Zarkoperfume Sending Love

Zarkoperfume Sending Love ❤️

Zarkoperfume har nok en gang overgått forventningene med sin nyeste lansering, Sending Love. Et mesterverk skapt av Zarko Ahlman Pavlov, denne duften er ikke bare en kombinasjon av ingredienser, men en følelsesladet komposisjon som tar deg med på en reise gjennom kjærlighetens nyanser. Sending Love er Zarkos hyllest til kjærligheten, Valentinsdagen, og den evige reisen gjennom alle oppturer og nedturer ved kjærligheten.

Les mer
Eksklusivitet i en flaske: Tinharé – Le Couvent's ultimate bestselger!

Eksklusivitet i en flaske: Tinharé – Le Couvent's ultimate bestselger!

Når vinteren nærmer seg, er det ingen bedre tid for å nyte varmen og livligheten til Brasil, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn med Le Couvents bestselgende duft, TINHARÉ. Denne fortryllende parfymen er ikke bare en duft; det er en invitasjon til å legge ut på en luktreise som vil frakte deg til de solfylte Bahia-øyene.

Les mer
 Utforsk Tommy EDT og Tommy Girl EDT

Utforsk Tommy EDT og Tommy Girl EDT, klassiske, rene og friske 💙

Tommy Hilfiger, et ikonisk navn innen moteverdenen, har skapt to uforglemmelige dufter som har fanget hjertene til parfymeentusiaster verden over. Tommy EDT for han og Tommy Girl EDT for henne er to tidløse klassikere som perfekt fanger essensen av friskhet, renhet og ungdommelighet.

Les mer
Julegavesett til hele familien

Julegavesett til hele familien 🎁

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi kan allerede kjenne den magiske stemningen i luften 🎅 Det er den tiden på året da kjærligheten, glede og fellesskapet regjerer, og hva er vel bedre enn å spre denne gleden med fantastiske gaver til hele familien? 🎁👨‍👩‍👧‍👦

Les mer
De beste dufter for 2024

De ultimate duftene for 2024? 🔮

Det nye året vekker en ny bølge av fantastiske dufter, og vi tar et dypdykk! Kanskje du oppdager en ny favoritt, eller kanskje du allerede har disse i samlingen din? 🤍 Uansett om du søker etter friske sitrusnoter, sensuelle kryddertoner eller noe helt annet, har vi noe for alle dine duftbehov ✨

Les hele innlegget
Gaver hele Desember: Julekalender-guide!

Gaver hele Desember: Her er vår julekalender-guide! ⭐️

Er du klar for å gå inn i desember med en gave hver eneste dag? Vi har satt sammen den ultimate julekalender-guiden for deg! Uansett om du er en skjønnhetsentusiast, hudpleiestjerne eller bare elsker julemagien, we got you 🎄 Utforsk noen av årets fantastiske julekalendere som vil få deg til å smile hver morgen i desember 🎅🏻.

Les mer
Blivakkers Julekalender: En Magisk Jul med Skjønnhet og 24 Overraskelser!

Skjem deg bort med BliVakker Beauty Calendar 2023 ✨

Dette er ikke bare en kalender; det er en miniversjon av Blivakker som butikk, pakket med skjønnhetsgodbiter som vil gjøre desember uforglemmelig 💝 Vi er begeistret for å igjen kunne introdusere vår helt egne julekalender!

Les mer
Ansattes Ønskeliste

Disse ønsker vi oss nå... 🎈

BliVakker fyller året og i den sammenheng har vi tatt oss en runde på kontoret for å høre hva noen av våre ansatte har på ønskelisten sin 🎉

Les hele innlegget
Baby Foot fotmaske, Kérastase hårmaske, Meraki duftlys

Høst betyr hjemmekos! 🍂

Dagene blir kortere, kveldene mørkere og luften kaldere. Høsten er perfekt for hjemmekos og self-care. Enten du vil gi litt ekstra pleie til huden din, håret ditt, beina eller neglene - her kommer et par tips som kanskje kan hjelpe!

Les mer
Exuviance

Utforsk Exuviance's Patenterte Ingredienser 🌱

Exuviance ble opprettet av globalt anerkjente pionerer innenfor klinisk hudpleie som har stått bak viktige oppdagelser som AHA og PHA syre, og som nå sitter med over 100 patenter på nyskapende hudpleieingredienser. Produktene utvikles ut fra en dyp forståelse av hvordan huden fungerer på molekylnivå. De består av våre egne og andre godt dokumenterte ingredienser, som alle er nøye utvalgt for å oppnå synlige resultater.

Les mer
Månedens utvalgte produkter

Månedens utvalgte produkter ✨

Er du på jakt etter den perfekte løsningen for krøller uten varmeverktøy, hvilke solbriller som trender nå, eller er du på jakt etter ny ansiktskrem? Vi har noen flotte produktanbefalinger som vil dekke dine behov og hjelpe deg med å heve skjønnhetsrutinen din til et nytt nivå 💄💅🌟

Les mer
Decléor: Utforsk skjønnheten i naturen med deres transformative hudpleieprodukter

Decléor: Utforsk skjønnheten i det naturlige

Huden er et av de mest verdifulle aspektene ved vår naturlige skjønnhet, og å ta vare på den er viktig for å opprettholde en sunn og strålende glød. En av de ledende aktørene innen naturlig hudpleie er Decléor, et merke som er kjent for å bruke kraften av essensielle oljer og botaniske ekstrakter i sine produkter 💛.

Les mer
Høstens herligheter: Duftene som hører høsten til

Høstens herligheter: Duftene som hører høsten til 🍂

Utforsk en fortryllende samling av parfymer som fanger essensen av høstsesongen. Disse duftene tar deg med på en reise gjennom høstens magiske atmosfære 🍁 ✨

Les hele innlegget
August Utvalgte produkter

Månedens utvalgte produkter 🧡

Leter du etter den ideelle løsningen mot urenheter, en ny toalettmappe, ønsker du å oppgradere neglerutinen din eller trenger du en pålitelig settingspray? Don't you worry, we got you! Her er noen anbefalinger til produkter som vil oppfylle dine behov og forbedre din skjønnhetsrutine.

Les mer
Månedens utvalgte produkter

Månedens utvalgte produkter ⭐️

Vi har håndplukket et knippe ettertraktede og flotte produkter som gir deg det ekstra piffet for enhver look. Enten du er en skjønnhetsentusiast på jakt etter de siste trendene, eller om du ønsker å oppdage nye produkter som kan forbedre din daglige skjønnhetsrutine, har vi noe for deg 💗

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer
Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Hudpleierutinen på 1 min

Hudpleierutinen på 1 min

BliVakker Beauty Calendar 2023

BliVakker Beauty Calendar 2023

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?