Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

L'Occitane

Gi huden næring og fukt med mandelserien til L’Occitane 💛

Det hele startet på markedene i Provence. Med kun et destillasjonsapparat, en liten lastebil og solid kunnskap om planter, begynte 23 år gamle Olivier Baussan å destillere og selge eteriske oljer av rosmarin på de lokale markedene. Inspirert av området han vokste opp i, utvidet han produksjonen fra oljer til såper og kremer, med ønske om å fremme naturlig skjønnhet verden rundt.

Les hele innlegget
Clean Up - gir mennesker et valg!

Clean Up - gir mennesker et valg! ☁️

Clean up er utviklet i samarbeid med danske DermaPharm, en suveren markedsleder innen milde og miljøvennlige hud- og hårpleieprodukter i Skandinavia. Hårpleie trenger ikke være kjedelig bare fordi det er parfymefritt og allergivennlig! Du skal ikke måtte inngå kompromisser hvis du er allergisk eller sensitiv for duft og parfyme. Du fortjener selvfølgelig også tilgang til hårpleie som er fantastisk – si hei til Clean up! 🤍

Les mer
St. Tropez Luxe Body Serum - Selvbruningsserum med mange fordeler!

St. Tropez Luxe Body Serum - Selvbruningsserum med mange fordeler!

Luxe Body Serum er et selvbruningsserum som gir en rekke fordeler for huden din! I tillegg til å gi en vakker, gylden glød, strammer dette serumet opp huden ved hjelp av kollagenstimulerende ingredienser. Les mer om det her ☀️

Les mer
Wild naturlig deodorant

Wild - Naturlig deodorant 🌱

England's bestselgende naturlige deodorant mener at miljøet ikke skal betale prisen for at vi mennesker skal lukte godt! 🌏

Les mer
 de nyeste merkene hos BliVakker

Har du sett de nyeste merkene hos BliVakker? 🤩

Lurer du på hva som rører seg i BliVakker-universet for tiden? Her kan du lese om de nyeste flotte merkene som er tilgjengelig hos oss ✨. Finner du ditt nye favorittmerke?

Les mer
Q+A: Hvilken kroppskrem burde jeg gå for?

Q+A: Hvilken kroppskrem burde jeg gå for?

Q+A er et naturlig, rent og ingrediensfokusert hudpleiemerke fra UK med misjon om å gi svar på hudpleiespørsmål ✨. Hudpleie kan være forvirrende, men Q+A gjør det enkelt å finne riktige produkter for ansikt og kropp, og forklare hudens behov med en unik Q+A-sjekkliste. Her tar vi en grundig titt på kroppsfuktighetskremer fra Q+A! 💛

Les hele innlegget
De deiligste nye duftene fra våren 2023

De deiligste nye duftene fra våren 2023

Våren 2023 vil blomstre på parfymehyllen. Oppdag de mest fantastiske nyhetene og finn din favoritt! 💕

Les mer
Nye vårprodukter som pleier fra topp til tå

Nye produkter som pleier fra topp til tå 🌼

Er du på jakt etter nye produkter som kanskje forenkler rutinen din, ser du etter en ny favoritt, eller bare vil se noen av vårnyhetene våre? Her kan du lese om nyheter til hele kroppen! Nye produkter til dusjen, ansiktspleien, kroppspleien, sminkevesken, håret og ikke minst nye tilskudd til duftgarderoben! 🫶🏼

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer
Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Hudpleierutinen på 1 min

Hudpleierutinen på 1 min

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

Maria Nila

Nyhet hos BliVakker - Maria Nila 🌸

Maria Nila tilbyr et stort utvalg av eksklusiv fargebevarende hårpleie og styling. Hvert produkt anses som et stykke kunst, som er nøye utviklet for å gi kunder en fullkommen og tilfredsstillende opplevelse med kvalitet, design og brukervennlighet 💗 Les mer om Maria Nilas Care & Style, Colour Refresh hårmasker, og deres styling- og finishingprodukter!

Les mer
Kenny Anker Brows

Endelig hos BliVakker - Kenny Anker

Brynseksperten Kenny Anker startet sin første salong da han kun var 18 år gammel. Nå er han kjent som Danmarks ledende brynekspert. Hans prisbelønte produkter er designet for å være enkle å bruke for både bryn-nybegynnere og erfarne brynsentusiaster for å finjustere brynene med en sikker hånd.

Les mer
Urban Glow Beauty Fluid Foundation

Sjekk ut de siste nyhetene fra Urban Glow!

Her kan du lese mer om fem av produktene som har blitt lansert hos Urban Glow den siste tiden! We <3!

Les mer
Om Murad

Nyhet hos BliVakker - MURAD

Bak dette velkjente og innovative hudpleiemerket utviklet av Dr. Howard Murad, kjent for sine vitenskapelige innovasjoner, kliniske tester og aktive ingredienser har Dr. Murad utviklet en hudpleieserie med høy ytelse, ikke bare for en sunnere hud, men for et lykkeligere liv. Med sin bakgrunn som både farmasøyt, hudlege og med 30 års erfaring innen vitenskapelig forskning og personlig behandlet over 50.000 pasienter, har Murad i dag hele 19 patenter som setter standarden for effektive og målbare resultater.

Les mer
Kristin Ess hair

Kristin Ess - Rimelig luksus hårpleie- og stylingverktøy

Kristin Ess grunnla sin hårpleieserie basert på en enkel idé – å lage en rimelig kolleksjon av luksuriøse hårpleie- og stylingprodukter som ville gi alle sjansen til enkelt å skape looks, samtidig som du får den samme følelsen som når du har vært hos frisøren.

Les mer
ALL EYE SEE IS MAGIC Artdeco

ARTDECO - ALL EYE SEE IS MAGIC

Festsesongen er rett rundt hjørnet! Få øynene dine til å skinne med Eyelights Palettes fra Artdeco✨

Les mer
COSRX RX-SERUM - Finn din serum match

COSRX RX-SERUM - Finn din serum match

COSRX har på kort tid blitt et av verdens ledende K-Beauty merker. Nå lanseres tre konsentrerte og effektive serum som huden din vil elske. Serumene er basert på hver sin superingrediens hyaluronic acid, niacinamide og vitamin C.

Les mer
KVD Beauty

KVD Beauty - High performance makeup.

KVD Beauty revolusjonerte skjønnhetsbransjen i 2008 når de debuterte med sin high preformance makeup. Dette var, og fortsatt er et merke med sine røtter i tatoveringskunsten – KVD Beauty hyller individualitet gjennom kunstnerisk selvuttrykk og grenseløs kreativitet, og fremfor alt gir de deg verktøyene til å skape din skjønnhetssannhet.

Les mer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?